تغيير صورة الغلاف
nekega1lepega2dne
تغيير صورة الغلاف
فنانليوبلياناسلوفينيا

العالم ليس أبيض وأسود لذا أحب الحبر الأسود والورق الأبيض ...

تمت الموافقة على هذا الوضع حساب المستخدم

لم يقم هذا العضو أية معلومات إلى ملفهم الشخصي بعد.

المعارض
فيديوهات
عني

Živim v majhnem kraju blizu Ljubljane v سلوفينيا. Sem ilustrator ، ilustriram predvsem otroške knjige in sodelujem z različnimi revijami. Všeč mi je kolesarjenje، tek in seveda slikanje in risanje. Vsakodnevne predmete ali bitja rad postavljam v namišljene pokrajine ali prizore في jim tako dajem drugačen pomen. أوسنوفا موجيه ريسب جي بيكا. Risba je ustvarjena iz tisočih pik. Vmesni prostor je napolnjen z meditacijo in glasbo.

Zemlja je torej čudovita، ... carpe diem.

السيرة الذاتية
تقنية آو اسلوب

Akril و črnilo و barvni svinčnik و digitalna umetnost.

فنان TECHNIQUE صورة 1
فنان TECHNIQUE صورة 2
فنان TECHNIQUE صورة 3
فنان TECHNIQUE صورة 4
فنان TECHNIQUE صورة 5
الخبرة

Ilustracije Jureta Kralja kažejo najrazličnejše izraze. Uspe mu žonglirati med resnostjo ilustracij za odrasle في igrivost otroških ilustracij.

Njegovi prepoznavni kleni liki pomagajo otrokom vstopiti v živ svet zgodb، iger in informativnih besedil. V digitalnih medijih dela toliko kot ročno - večinoma izbira akrilno barvo. Ker ni zvest posebni barvni shemi، namesto tega se zanjo odloči glede na temo، uspešno ustvari popolno okolje za mlade misli، da raziščejo svojo domišljijo in svet. Z uporabo jasnih barv في Močnih obrisov njegova ilustracija DOSe najmlajše، hkrati pa očara tudi starejše otroke، saj je zelo enostavno dojeti v zasebnih okoljih. Temeljito sledi besedilu، ki ga ilustrira، in nekako še vedno najde prostor، da mu doda svoj podpisni smisel za humor. Več podrobnosti vsebuje dovolj materiala za otroke، ki še ne znajo brati، in še vedno lahko razumete besede.

Njegove ilustracije za odrasle so manj znane، vendar jih ni treba podcenjevati. توريج إنكرات بريبروست ضد زابليتين. Barvno shemo razbije na osnovno črno-belo في izpusti kakršno koli koli ozadje، tako da se osredotoči na čelni prizor. Ko ilustrira določeno vsebino، Jo - tako kot prej omenjeni otroški ilustraciji - pokaže tako، da vizualni elementi podpirajo besedilo، vendar nikoli ne navedejo، da  ni sais qua ، ki pritegne bralčevo pozornost. Poetično jemlje vsakdanje vizualne slike in jih preoblikuje، tako da opazovalcu prinesejo določeno težo v melanholijo، za celotno ontološko vprašanje.Njegova pikčasta tehnika nas spominja na igleno delo bodisi na jedkanje bodisi na tetoviranje، zato opozarja، kako gre ilustracija z roko v roki s stoletnimi umetnostnimi zgodovinami kot sodobnimi in celi kot sodobnimi in celi. Te ilustracije delujejo enako dobro، spremljajo vsako besedo، namenjeno odrasli javnosti - od poezije do znanosti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
تجربة الفنان صورة 1
تجربة الفنان صورة 2
الجوائز
المعارض السابقة

Slovenski bienale ilustracije

الفنان الماضي المعارض الصورة 1
الفنان الماضي المعارض الصورة 2
الفنان الماضي المعارض الصورة 3
اصدارات

Slovenski leksikon، قصص SF، revija za otroke، več kot 30 otroških knjig ...

مطبوعات الفنان صورة 1
مطبوعات الفنان صورة 2
مطبوعات الفنان صورة 3
الصفحة الرئيسية | معلومات الاتصال
سلوفينيا
ليوبليانا
وسائل التواصل الاجتماعية | * ستظهر الروابط في الأعلى تحت اسمك
شخصي | * هذا القسم غير مرئي للعامة

شاهد المزيد...

تسجيل الدخول