Ubah foto sampul Anda
nekega1lepega2dne
Ubah foto sampul Anda
SenimanLjubljanaSlovenia

Dunia tidak hitam dan putih jadi, saya suka tinta hitam dan kertas putih ...

Status akun pengguna ini Disetujui

Pengguna ini belum menambahkan informasi ke profil mereka.

TENTANG PAMERAN
VIDEO
TENTANG SAYA

Živim v majhnem kraju blizu Ljubljane v Sloveniji. Sem ilustrator, ilustriram predvsem otroške knjige di sodelujem z različnimi revijami. Všeč mi je kolesarjenje, tek dalam seveda slikanje di risanje. Vsakodnevne predmete ali bitja rad postavljam v namišljene pokrajine ali prizore in jim tako dajem drugačen pomen. Osnova mojih risb je pika. Risba je ustvarjena iz tisočih pik. Vmesni prostor je napolnjen z meditacijo di glasbo.

Zemlja je torej čudovita, ... carpe diem.

BIOGRAFI
TEKNIK

Akril, črnilo, barvni svinčnik, digitalna umetnost.

Artis TEKNIK Image 1
Artis TEKNIK Image 2
Artis TEKNIK Image 3
Artis TEKNIK Image 4
Artis TEKNIK Image 5
KEAHLIAN

Ilustracije Jureta Kralja kažejo najrazličnejše izraze. Uspe mu žonglirati med resnostjo ilustracij za odrasle di igrivost otroških ilustracij.

Njegovi prepoznavni kleni liki pomagajo otrokom vstopiti v živ svet zgodb, iger in informativnih besedil. V digitalnih medijih dela toliko kot ročno - večinoma izbira akrilno barvo. Ker ni zvest posebni barvni shemi, namesto tega se zanjo odloči glede na temo, uspešno ustvari popolno okolje za mlade misli, da raziščejo svojo domišljijo in svet. Z uporabo jasnih barv di močnih obrisov njegova ilustracija doseže najmlajše, hkrati pa očara tudi starejše otroke, saj je zelo enostavno dojeti v zasebnih okoljih. Temeljito sledi besedilu, ki ga ilustrira, di nekako še vedno najde prostor, da mu doda svoj podpisni smisel za humor. Situs web kami vsebuje dovolj materiala za otroke, ki še ne znajo brati, di še vedno lahko razumete besede.

Njegove ilustracije za odrasle jadi manj znane, vendar jih ni treba podcenjevati. Torej enkrat preproste v zapletene. Barvno shemo razbije na osnovno črno-belo di izpusti kakršno koli koli ozadje, tako da se osredotoči na čelni prizor. Ko ilustrira določeno vsebino, jo - tako kot prej omenjeni otroški ilustraciji - pokaže tako, da vizualni elementi podpirajo besedilo, vendar nikoli ne navedejo, da  ni sais qua , ki pritegne bralčevo pozornost. Poetično jemlje vsakdanje vizualne slike dalam jih preoblikuje, tako da opazovalcu prinesejo določeno težo v melanholijo, za celotno ontološko vprašanje.Njegova pikčasta tehnika nas spominja na igleno delo bodisi na jedkanje bodisi na tetoviranje, zato opozarja, kako gre ilustracija z roko v roki s stoletnimi umetnostnimi zgodovinami kot sodobnimi di celo urbanimi pristopi k umetnosti. Te ilustracije delujejo enako dobro, spremljajo vsako besedo, namenjeno odrasli javnosti - od poezije do znanosti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Artis KEAHLIAN Gambar 1
Artis KEAHLIAN Gambar 2
PENGHARGAAN
PAMERAN SEBELUMNYA

Slovenski bienale ilustracije

Artis PAMERAN PAMERAN Gambar 1
Artis PAMERAN PAMERAN Gambar 2
Artis PAMERAN PAMERAN Gambar 3
PUBLIKASI

Slovenski leksikon, cerita SF, revija za otroke, več kot 30 otroških knjig ...

PUBLIKASI Artis Gambar 1
PUBLIKASI Artis Gambar 2
PUBLIKASI Artis Gambar 3
ASAL | KONTAK
Slovenia
Ljubljana
MEDIA SOSIAL | * Tautan muncul di bagain atas di bawah nama Anda
PRIBADI | * Bagian ini tidak terlihat untuk umum

LIHAT LEBIH BANYAK ...

MASUK