שנה את תמונת הרקע שלך
nekega1lepega2dne
שנה את תמונת הרקע שלך
אומןלובליאנהסלובניה

העולם אינו שחור ולבן ולכן, אני אוהב דיו שחור ונייר לבן ...

מצב חשבון משתמש זה מאושר

משתמש זה לא הוסיף מידע לפרופיל שלהם עדיין.

בתערוכה
סרטונים
אודותיי

ז'יבים v majhnem kraju blizu Ljubljane v Sloveniji. Sem ilustrator, ilustriram predvsem otroške knjige in sodelujem z različnimi revijami. Všeč mi je kolesarjenje, tek in seveda slikanje in risanje. Vsakodnevne predmete ali bitja rad postavljam v namišljene pokrajine ali prizore in jim tako dajem drugačen pomen. אוסנובה מוג'יה ריזב ג'ה פיקה. ריסבה je ustvarjena iz tisočih pik. Vmesni prostor je napolnjen z meditacijo ב glasbo.

Zemlja je torej čudovita, ... carpe diem.

ביוגרפיה
טכניקה

Akril, črnilo, barvni svinčnik, digitalna umetnost.

אומן תמונה טכנית 1
אומן תמונה טכנית 2
אומן תמונה טכנית 3
אומן תמונה טכנית 4
אומן תמונה טכנית 5
מומחיות

Ilustracije Jureta Kralja kažejo najrazličnejše izraze. Uspe mu žonglirati med resnostjo ilustracij za odrasle in igrivost otroških ilustracij.

Njegovi prepoznavni kleni liki pomagajo otrokom vstopiti v živ svet zgodb, iger in informativnih besedil. V digitalnih medijih dela toliko kot ročno - večinoma izbira akrilno barvo. Ker ni zvest posebni barvni shemi, namesto tega se zanjo odloči glede na temo, uspešno ustvari popolno okolje za mlade misli, da raziščejo svojo domišljijo in svet. Z uporabo jasnih barv in močnih obrisov njegova ilustracija doseže najmlajše, hkrati pa očara tudi starejše otroke, saj je zelo enostavno dojeti v zasebnih okoljih. Temeljito sledi besedilu, ki ga ilustrira, in nekako še vedno najde prostor, da mu doda svoj podpisni smisel za humor. Več podrobnosti vsebuje dovolj materiala za otroke, ki še ne znajo brati, in še vedno lahko razumete besede.

Njegove ilustracije za odrasle so manj znane, vendar jih ni treba podcenjevati. Torej enkrat preproste v zapletene. Barvno shemo razbije na osnovno črno-belo in izpusti kakršno koli koli ozadje, tako da se osredotoči na čelni prizor. Ko ilustrira določeno vsebino, jo - tako kot prej omenjeni otroški ilustraciji - pokaže tako, da vizualni elementi podpirajo besedilo, vendar nikoli ne navedejo, da  ni sais qua , ki pritegne bralčevo pozornost. Poetično jemlje vsakdanje vizualne slike in jih preoblikuje, tako da opazovalcu prinesejo določeno težo v melanholijo, za celotno ontološko vprašanje.Njegova pikčasta tehnika nas spominja na igleno delo bodisi na jedkanje bodisi na tetoviranje, zato opozarja, kako gre ilustracija z roko v roki s stoletnimi umetnostnimi zgodovinami kot sodobnimi in celo urbanimi pristopi k umodosti. Te ilustracije delujejo enako dobro, spremljajo vsako besedo, namenjeno odrasli javnosti - od poezije do znanosti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
אומן מומחה תמונה 1
אומן מומחה תמונה 2
פרסים
תערוכות קודמות

Slovenski bienale ilustracije

אמן תערוכות אחרונות תמונה 1
אמן תערוכות אחרונות תמונה 2
אמן תערוכות אחרונות תמונה 3
פרסומים

Slovenski leksikon, SF storys, revija za otroke, več kot 30 otroških knjig ...

פרסומים על אמנים תמונה 1
פרסומים על אמנים תמונה 2
פרסומים על אמנים תמונה 3
בית | איש קשר
סלובניה
לובליאנה
מדיה חברתית | * קישורים מופיעים מעל השם שלך
אישי | * קטע זה אינו נראה בפומבי

ראה עוד...

התחבר