Jaringan | Blog | Warta | Pasar

Sugeng Rawuh ing Panjenengan
Komunitas Seni

Jaringan | Blog | Warta | Pasar

Fitur Saiki | Artis Donald Spencer

Lukisane dadi subjek anyar ing artikel Desain kanggo Parson's New School for Design dening dosen teori warna lan pangarang Marcie Cooperman. Lukisan "Labyrinth" 2013, dianugerahi pengakuan paling dhuwur dening panel hakim internasional sing makili Seni Kontemporer Internasional (ICAS).

Apa iku ARTMO?

Jaringan Sosial Seni
Konten Menarik
Tuku lan Sade Art

Penggemar Seni | Seniman | Galeri
Kolektor | Universitas Seni

Hello,

Apa sing kita bisa nindakake kanggo sampeyan?

GOLEKI USER

Nggoleki:

Waca liyane

JARINGAN SENI

Ditampa
Pranali Kakodkar

Seniman

Mumbai Kèndêl ingsun | India

Ditampa
İbrahim Çiçek

Anggota

Brüksel Kèndêl ingsun | Belgium

Ditampa
Mike Anthony Toribs

Seniman

kutha san jose del monte Kèndêl ingsun | Filipina

Ditampa
Mike Möller

Seniman

Schaafheim Deleng uga Jerman

Ditampa
roberto sarmiento

Seniman

Quezon City Kèndêl ingsun | Filipina

Ditampa
Nikesh Agarwal

Anggota

Mumbai Kèndêl ingsun | India

Ditampa
Elemen LEE

Seniman

Shanghai Kèndêl ingsun | China

Ditampa
Felipe André

Seniman

Brasilia Kèndêl ingsun | Brasil

Ditampa
Akademi Seni Florence

Universitas

Florence Deleng uga Italia

Ditampa
Francine Salvador

Anggota

Kutha Caloocan Kèndêl ingsun | Filipina

Ditampa
Bryan Talingdan

Seniman

Kutha Antipolo Kèndêl ingsun | Filipina

Ditampa
Irina Potemkina

Seniman

Kaliningrad Kèndêl ingsun | Rusia

Ditampa

Seniman

Cape Town Deleng uga Afrika Kidul

Ditampa
KADK | Akademi Seni Halus Royal Royal

Universitas

Copenhagen Deleng uga Denmark

Ditampa
Karan Pimoli

Seniman

Tharali Kèndêl ingsun | India

Ditampa
Mosbe7 M7

Anggota

rouhia Kèndêl ingsun | Tunisia

Ditampa
Sekolah Seni Naman

Universitas

Bareilly Kèndêl ingsun | India

Ditampa
Nouf A

Seniman

Al Ain Kèndêl ingsun | Uni Emirat Arab

Ditampa
UNIFAP

Universitas

Macapá Kèndêl ingsun | Brasil

Ditampa
Kembang Wulan

Anggota

Cagayan De Oro City Kèndêl ingsun | Filipina

Ditampa
TrumpLegacyBibles

Anggota

Ensenada SM Kèndêl ingsun | Mexico

Ditampa
Parid Dule

Seniman

Tirana - Berlin Kèndêl ingsun | Albania

Ditampa
UTS Fakultas Desain, Arsitektur lan Bangunan

Universitas

Sydney Kèndêl ingsun | Australia

Ditampa
Vanessa Chyi

Seniman

Perak Kèndêl ingsun | Malaysia

Ditampa
Alban Tato

Anggota

Berlin Deleng uga Jerman

Gabung, gratis

Apa ARTMO?

ARTMO minangka platform seni digital sing nyambungake para pecinta seni, galeri, lan universitas sing padha saka luwih saka 120 negara ing saindenging jagad.

Yen sampeyan artis, ARTMO ngidini sampeyan adol Komisi gratis online gratis, sing mbedakake kita saka situs web galeri online liyane.

Yen sampeyan lagi ing pasar kanggo nggawe lukisan anyar, ARTMO ngidini sampeyan komunikasi langsung karo jaringan artis kita kanggo tuku seni online.

Nalika galeri digital liyane nggunakake mediator pihak katelu kanggo ngawasi seniman kanggo interaksi panuku, ngisi antarane 30-35% biaya-komisi, ARTMO ngidini komunikasi langsung antarane seniman lan panuku kanthi gratis.

Ora ing pasar tuku utawa adol seni?

ARTMO gratis kanggo sapa wae sing kepengin maca warta babagan seni, nonton video kanggo ngethok proyek, lan nyambung karo penggemar seni liyane. Gabung gratis kanggo dina iki dadi bagean saka jaringan seni sosial kita!

Gabung, gratis.

 

Apa ARTMO?

ARTMO minangka platform seni digital sing nyambungake para pecinta seni, galeri, lan universitas sing padha saka luwih saka 120 negara ing saindenging jagad.

Yen sampeyan artis, ARTMO ngidini sampeyan adol Komisi gratis online gratis, sing mbedakake kita saka situs web galeri online liyane.

Yen sampeyan lagi ing pasar kanggo nggawe lukisan anyar, ARTMO ngidini sampeyan komunikasi langsung karo jaringan artis kita kanggo tuku seni online.

Nalika galeri digital liyane nggunakake mediator pihak katelu kanggo ngawasi seniman kanggo interaksi panuku, ngisi antarane 30-35% biaya-komisi, ARTMO ngidini komunikasi langsung antarane seniman lan panuku kanthi gratis.

Ora ing pasar tuku utawa adol seni?

ARTMO gratis kanggo sapa wae sing kepengin maca warta babagan seni, nonton video kanggo ngethok proyek, lan nyambung karo penggemar seni liyane. Gabung gratis kanggo dina iki dadi bagean saka jaringan seni sosial kita!