Jaringan | Blog | Warta | Pasar

Sugeng Rawuh ing Panjenengan
Komunitas Seni

Jaringan | Blog | Warta | Pasar

Fitur Saiki | Artis Ardian Puka

Major ing Arsitektur dheweke wiwit dadi seniman jalanan ing Yunani, lan kolaborasi karo galeri seni ing Jerman uga.

Apa iku ARTMO?

Jaringan Sosial Seni
Konten Menarik
Tuku lan Sade Art

Penggemar Seni | Seniman | Galeri
Kolektor | Universitas Seni

Hello,

Apa sing kita bisa nindakake kanggo sampeyan?

GOLEKI USER

Nggoleki:

Waca liyane

JARINGAN SENI

Ditampa
Prakash Mishra

Seniman

Lucknow Kèndêl ingsun | India

Ditampa
Kishore Pratim Biswas

Seniman

Mumbai Kèndêl ingsun | India

Ditampa
Астра Алксне

Anggota

Moscow Kèndêl ingsun | Rusia

Ditampa
Caroline Petruzzi-McHale

Anggota

Paris Deleng uga Prancis

Ditampa
Cesinha Chaves

Anggota

RIO DE JANEIRO Kèndêl ingsun | Brasil

Ditampa
Chinchu Preman

Seniman

sharjah Kèndêl ingsun | Uni Emirat Arab

Ditampa

Anggota

Venice, Florida Kèndêl ingsun | Amerika Serikat

Ditampa
Edmonda Berdilla

Seniman

Argos Deleng uga Yunani

Ditampa
Evdokia (Eva) Dritsas

Anggota

Athens Deleng uga Yunani

Ditampa
Akademi Seni Florence

Universitas

Florence Deleng uga Italia

Ditampa
Gautam Gupta

Seniman

Kolkata Kèndêl ingsun | India

Ditampa
Ed Aboyi

Anggota

Abuja Kèndêl ingsun | Nigeria

Ditampa
Hovig Kardashian

Anggota

Yerevan Kèndêl ingsun | Armenia

Ditampa
Maria Beggi

Seniman

Reggio emilia Deleng uga Italia

Ditampa
Laura Marques

Anggota

Lisbon Deleng uga Portugal

Ditampa
Rose Muller

Anggota

Shanghai Kèndêl ingsun | China

Ditampa
Mochamad Rizky aditya

Seniman

Subang Kèndêl ingsun | Indonesia

Ditampa
Sekolah Seni Naman

Universitas

Bareilly Kèndêl ingsun | India

Ditampa
UNIFAP

Universitas

Macapá Kèndêl ingsun | Brasil

Ditampa
PW Burger

Seniman

Berlin Deleng uga Jerman

Ditampa
Rupkala

Universitas

Karanjali Kèndêl ingsun | India

Ditampa
Todorka Sokrateva

Seniman

Varna Deleng uga Bulgaria

Ditampa
Parid Dule

Seniman

Tirana - Berlin Kèndêl ingsun | Albania

Ditampa
UTS Fakultas Desain, Arsitektur lan Bangunan

Universitas

Sydney Kèndêl ingsun | Australia

Ditampa
Alban Tato

Anggota

Berlin Deleng uga Jerman

Gabung, gratis

Apa ARTMO?

ARTMO minangka platform seni digital sing nyambungake para pecinta seni, galeri, lan universitas sing padha saka luwih saka 120 negara ing saindenging jagad.

Yen sampeyan artis, ARTMO ngidini sampeyan adol Komisi gratis online gratis, sing mbedakake kita saka situs web galeri online liyane.

Yen sampeyan lagi ing pasar kanggo nggawe lukisan anyar, ARTMO ngidini sampeyan komunikasi langsung karo jaringan artis kita kanggo tuku seni online.

Nalika galeri digital liyane nggunakake mediator pihak katelu kanggo ngawasi seniman kanggo interaksi panuku, ngisi antarane 30-35% biaya-komisi, ARTMO ngidini komunikasi langsung antarane seniman lan panuku kanthi gratis.

Ora ing pasar tuku utawa adol seni?

ARTMO gratis kanggo sapa wae sing kepengin maca warta babagan seni, nonton video kanggo ngethok proyek, lan nyambung karo penggemar seni liyane. Gabung gratis kanggo dina iki dadi bagean saka jaringan seni sosial kita!

Gabung, gratis.

 

Apa ARTMO?

ARTMO minangka platform seni digital sing nyambungake para pecinta seni, galeri, lan universitas sing padha saka luwih saka 120 negara ing saindenging jagad.

Yen sampeyan artis, ARTMO ngidini sampeyan adol Komisi gratis online gratis, sing mbedakake kita saka situs web galeri online liyane.

Yen sampeyan lagi ing pasar kanggo nggawe lukisan anyar, ARTMO ngidini sampeyan komunikasi langsung karo jaringan artis kita kanggo tuku seni online.

Nalika galeri digital liyane nggunakake mediator pihak katelu kanggo ngawasi seniman kanggo interaksi panuku, ngisi antarane 30-35% biaya-komisi, ARTMO ngidini komunikasi langsung antarane seniman lan panuku kanthi gratis.

Ora ing pasar tuku utawa adol seni?

ARTMO gratis kanggo sapa wae sing kepengin maca warta babagan seni, nonton video kanggo ngethok proyek, lan nyambung karo penggemar seni liyane. Gabung gratis kanggo dina iki dadi bagean saka jaringan seni sosial kita!