Jaringan | Blog | Warta | Pasar

Sugeng Rawuh ing Panjenengan
Komunitas Seni

Jaringan | Blog | Warta | Pasar

Fitur Saiki | Sepira Warga Skateboard?

Sawetara seniman kontemporer sing misuwur ing donya - Gilbert & George, Nan Goldin, lan Mike Kelley kanggo sawetara jeneng - kolaborasi babagan potongan-potongan sing ditampilake ing koleksi iki.

Apa iku ARTMO?

Jaringan Sosial Seni
Konten Menarik
Tuku lan Sade Art

Penggemar Seni | Seniman | Galeri
Kolektor | Universitas Seni

Hello,

Apa sing kita bisa nindakake kanggo sampeyan?

GOLEKI USER

Nggoleki:

Waca liyane

JARINGAN SENI

Ditampa
Sylvester Aguddah

Seniman

Lagos Kèndêl ingsun | Nigeria

Ditampa
Aleksandra Podskokova

Seniman

Vilnius Deleng uga Lithuania

Ditampa
Burger Maizy

Seniman

Gauteng Deleng uga Afrika Kidul

Ditampa
Francine Salvador

Anggota

Kutha Caloocan Kèndêl ingsun | Filipina

Ditampa
Rose Muller

Anggota

Shanghai Kèndêl ingsun | China

Ditampa
Mark Harris

Seniman

London Kèndêl ingsun | Malaysia

Ditampa
Ralf Danker

Seniman

Lübeck Deleng uga Jerman

Ditampa
Nimesh Goyal

Seniman

chandigarh Kèndêl ingsun | India

Ditampa
Mosbe7 M7

Anggota

rouhia Kèndêl ingsun | Tunisia

Ditampa
Bukak Wah

Anggota

Shanghai Kèndêl ingsun | China

Ditampa
Engel Ygoña

Seniman

Quezon City Kèndêl ingsun | Filipina

Ditampa
Marcel Leinberger

Anggota

Jerman Deleng uga Jerman

Ditampa
Andreas C. Schröter

Anggota

Duesseldorf Deleng uga Jerman

Ditampa
Donald Onken

Anggota

Calimesa Kèndêl ingsun | Amerika Serikat

Ditampa
Kembang Wulan

Anggota

Cagayan De Oro City Kèndêl ingsun | Filipina

Ditampa
David Kabambo

Anggota

mwanza Kèndêl ingsun | Tanzania

Ditampa
Majalah Dek Unu

Anggota

Venice, Florida Kèndêl ingsun | Amerika Serikat

Ditampa
Alfonso Fernandez

Seniman

palau de plegamans Deleng uga bongso Spanyol

Ditampa
Volker Mayr

Seniman

Berlin Deleng uga Jerman

Ditampa
Ananda Dimitri

Seniman

Bali Kèndêl ingsun | Indonesia

Gabung, gratis

Apa ARTMO?

ARTMO minangka platform seni digital sing nyambungake para pecinta seni, galeri, lan universitas sing padha saka luwih saka 120 negara ing saindenging jagad.

Yen sampeyan artis, ARTMO ngidini sampeyan adol Komisi gratis online gratis, sing mbedakake kita saka situs web galeri online liyane.

Yen sampeyan lagi ing pasar kanggo nggawe lukisan anyar, ARTMO ngidini sampeyan komunikasi langsung karo jaringan artis kita kanggo tuku seni online.

Nalika galeri digital liyane nggunakake mediator pihak katelu kanggo ngawasi seniman kanggo interaksi panuku, ngisi antarane 30-35% biaya-komisi, ARTMO ngidini komunikasi langsung antarane seniman lan panuku kanthi gratis.

Ora ing pasar tuku utawa adol seni?

ARTMO gratis kanggo sapa wae sing kepengin maca warta babagan seni, nonton video kanggo ngethok proyek, lan nyambung karo penggemar seni liyane. Gabung gratis kanggo dina iki dadi bagean saka jaringan seni sosial kita!

Gabung, gratis.

 

Apa ARTMO?

ARTMO minangka platform seni digital sing nyambungake para pecinta seni, galeri, lan universitas sing padha saka luwih saka 120 negara ing saindenging jagad.

Yen sampeyan artis, ARTMO ngidini sampeyan adol Komisi gratis online gratis, sing mbedakake kita saka situs web galeri online liyane.

Yen sampeyan lagi ing pasar kanggo nggawe lukisan anyar, ARTMO ngidini sampeyan komunikasi langsung karo jaringan artis kita kanggo tuku seni online.

Nalika galeri digital liyane nggunakake mediator pihak katelu kanggo ngawasi seniman kanggo interaksi panuku, ngisi antarane 30-35% biaya-komisi, ARTMO ngidini komunikasi langsung antarane seniman lan panuku kanthi gratis.

Ora ing pasar tuku utawa adol seni?

ARTMO gratis kanggo sapa wae sing kepengin maca warta babagan seni, nonton video kanggo ngethok proyek, lan nyambung karo penggemar seni liyane. Gabung gratis kanggo dina iki dadi bagean saka jaringan seni sosial kita!