Jaringan | Blog | Warta | Pasar

Sugeng Rawuh ing Panjenengan
Komunitas Seni

Jaringan | Blog | Warta | Pasar

Fitur Saiki | Artis Jure Kralj

Urip ing papan cilik cedhak Ljubljana ing Slovenia Jure umume nggambarake buku bocah lan uga makarya karo macem-macem majalah.

Apa iku ARTMO?

Jaringan Sosial Seni
Konten Menarik
Tuku lan Sade Art

Penggemar Seni | Seniman | Galeri
Kolektor | Universitas Seni

Hello,

Apa sing kita bisa nindakake kanggo sampeyan?

GOLEKI USER

Nggoleki:

Waca liyane

JARINGAN SENI

Ditampa
Pangembangan Pasar Seni

Anggota

New York Kèndêl ingsun | Amerika Serikat

Ditampa
Brett Mistak

Seniman

Maryville Kèndêl ingsun | Amerika Serikat

Ditampa

Anggota

Venice, Florida Kèndêl ingsun | Amerika Serikat

Ditampa
Rhey Salde

Seniman

Davao City Kèndêl ingsun | Filipina

Ditampa
Elena Picchi

Anggota

London Deleng uga Inggris Raya

Ditampa
Farhan Rana Rajpoot

Anggota

Okara Pakistan Kèndêl ingsun | Pakistan

Ditampa
Akademi Seni Florence

Universitas

Florence Deleng uga Italia

Ditampa
Gurpreet Singh

Anggota

Mumbai Kèndêl ingsun | India

Ditampa
HIT-MAN SLADE

Seniman

NewYork Kèndêl ingsun | Amerika Serikat

Ditampa
Jonathan Burke

Anggota

Taipei Kèndêl ingsun | Taiwan

Ditampa
KADK | Akademi Seni Halus Royal Royal

Universitas

Copenhagen Deleng uga Denmark

Ditampa
Naomi Oelker

Anggota

Raeren Kèndêl ingsun | Belgium

Ditampa
Sekolah Seni Naman

Universitas

Bareilly Kèndêl ingsun | India

Ditampa
Jure Kralj

Seniman

Ljubljana Deleng uga Slovenia

Ditampa
UNIFAP

Universitas

Macapá Kèndêl ingsun | Brasil

Ditampa
Raj Singh

Seniman

Lucknow Kèndêl ingsun | India

Ditampa
RobertLaMonte Dugger

Seniman

Kutha Iowa, Iowa Kèndêl ingsun | Amerika Serikat

Ditampa
Michael Graves

Seniman

Oaks sing Adil Kèndêl ingsun | Amerika Serikat

Ditampa
Sirine 96

Anggota

Tunis Kèndêl ingsun | Tunisia

Ditampa
Barsare Sitaram

Anggota

Amravati Kèndêl ingsun | India

Ditampa
Sunil Kapadia

Seniman

sijine Kèndêl ingsun | India

Ditampa
Parid Dule

Seniman

Tirana - Berlin Kèndêl ingsun | Albania

Ditampa
UTS Fakultas Desain, Arsitektur lan Bangunan

Universitas

Sydney Kèndêl ingsun | Australia

Ditampa
Alban Tato

Anggota

Berlin Deleng uga Jerman

Ditampa
Xavier De Mária y Campos

Seniman

Playa del Carmen Kèndêl ingsun | Mexico

Gabung, gratis

Apa ARTMO?

ARTMO minangka platform seni digital sing nyambungake para pecinta seni, galeri, lan universitas sing padha saka luwih saka 120 negara ing saindenging jagad.

Yen sampeyan artis, ARTMO ngidini sampeyan adol Komisi gratis online gratis, sing mbedakake kita saka situs web galeri online liyane.

Yen sampeyan lagi ing pasar kanggo nggawe lukisan anyar, ARTMO ngidini sampeyan komunikasi langsung karo jaringan artis kita kanggo tuku seni online.

Nalika galeri digital liyane nggunakake mediator pihak katelu kanggo ngawasi seniman kanggo interaksi panuku, ngisi antarane 30-35% biaya-komisi, ARTMO ngidini komunikasi langsung antarane seniman lan panuku kanthi gratis.

Ora ing pasar tuku utawa adol seni?

ARTMO gratis kanggo sapa wae sing kepengin maca warta babagan seni, nonton video kanggo ngethok proyek, lan nyambung karo penggemar seni liyane. Gabung gratis kanggo dina iki dadi bagean saka jaringan seni sosial kita!

Gabung, gratis.

 

Apa ARTMO?

ARTMO minangka platform seni digital sing nyambungake para pecinta seni, galeri, lan universitas sing padha saka luwih saka 120 negara ing saindenging jagad.

Yen sampeyan artis, ARTMO ngidini sampeyan adol Komisi gratis online gratis, sing mbedakake kita saka situs web galeri online liyane.

Yen sampeyan lagi ing pasar kanggo nggawe lukisan anyar, ARTMO ngidini sampeyan komunikasi langsung karo jaringan artis kita kanggo tuku seni online.

Nalika galeri digital liyane nggunakake mediator pihak katelu kanggo ngawasi seniman kanggo interaksi panuku, ngisi antarane 30-35% biaya-komisi, ARTMO ngidini komunikasi langsung antarane seniman lan panuku kanthi gratis.

Ora ing pasar tuku utawa adol seni?

ARTMO gratis kanggo sapa wae sing kepengin maca warta babagan seni, nonton video kanggo ngethok proyek, lan nyambung karo penggemar seni liyane. Gabung gratis kanggo dina iki dadi bagean saka jaringan seni sosial kita!