Jaringan | Blog | Warta | Toko

Sugeng Rawuh ing Panjenengan
Komunitas Seni

Jaringan | Blog | Warta | Toko

Today's Feature | The Origin of Stripes

Ing Magnitude, struktur permanen saka MARC FORNES / THEVERYMANY, ngasilake panemuan studio sistem strukture adhedhasar struktural: 'jalur struktural.'

Apa iku ARTMO?

Jaringan Sosial Seni
Konten Menarik
Tuku lan Sade Art

Penggemar Seni | Seniman | Galeri
Kolektor | Universitas Seni

Hello,

Apa sing kita bisa nindakake kanggo sampeyan?

GOLEKI USER

Nggoleki:

Waca liyane

JARINGAN SENI

Ditampa
Afroditi Zampetaki

Seniman

Heraklion Deleng uga Yunani

Ditampa
Desa Pouloulou

Anggota

Douala Kèndêl ingsun | Kamerun

Ditampa
Stefan Georgiev

Seniman

Veliko Tarnovo Deleng uga Bulgaria

Ditampa
Alvaro Mendoza

Seniman

Formentera Deleng uga bongso Spanyol

Ditampa
Dijana Doci

Seniman

Belgrade Kèndêl ingsun | Serbia

Ditampa
Darko Jovichich

Seniman

Tuzla Kèndêl ingsun | Bosnia Herzegovina

Ditampa
Salvatore Capriglione

Seniman

Sant'Egidio del Monte Albino Deleng uga Italia

Ditampa
Naska gorani

Anggota

peje Kèndêl ingsun | Kosovo

Ditampa
Rose Muller

Anggota

Shanghai Kèndêl ingsun | China

Ditampa
Jairo Molina Pérez

Seniman

Granada Deleng uga bongso Spanyol

Ditampa
Jean-Jacques Argueyrolles

Seniman

Negrepelisse Deleng uga Prancis

Ditampa
Gabriel Simoens

Seniman

Kortrijk Kèndêl ingsun | Belgium

Ditampa
Alice HB Montagova

Anggota

Bohemian tengah Deleng uga Ceko

Ditampa
Tendekayi Tigere

Seniman

Provinsi Kèndêl ingsun | Zimbabwe

Ditampa
Majalah Dek Unu

Anggota

Venice, Florida Kèndêl ingsun | Amerika Serikat

Ditampa
Muhittin Arıkan

Anggota

Kayseri Kèndêl ingsun | Turkey

Ditampa
Jean-Yves Le Breton

Seniman

Montolieu Deleng uga Prancis

Ditampa
Verónica Corradine Vargas

Seniman

Bogotá Kèndêl ingsun | Kolombia

Ditampa
Vladimir Castillo Gamboa

Seniman

Belgrade Kèndêl ingsun | Serbia

Ditampa
Dharsha Samarasinha

Seniman

Colombo Kèndêl ingsun | Sri Lanka

Ditampa
Azraa Chaviwala

Seniman

Gujarat Kèndêl ingsun | India

Gabung, gratis

Apa ARTMO?

ARTMO minangka platform seni digital sing nyambungake para pecinta seni, galeri, lan universitas sing padha saka luwih saka 120 negara ing saindenging jagad.

Yen sampeyan artis, ARTMO ngidini sampeyan adol Komisi gratis online gratis, sing mbedakake kita saka situs web galeri online liyane.

Yen sampeyan lagi ing pasar kanggo nggawe lukisan anyar, ARTMO ngidini sampeyan komunikasi langsung karo jaringan artis kita kanggo tuku seni online.

Nalika galeri digital liyane nggunakake mediator pihak katelu kanggo ngawasi seniman kanggo interaksi panuku, ngisi antarane 30-35% biaya-komisi, ARTMO ngidini komunikasi langsung antarane seniman lan panuku kanthi gratis.

Ora ing pasar tuku utawa adol seni?

ARTMO gratis kanggo sapa wae sing kepengin maca warta babagan seni, nonton video kanggo ngethok proyek, lan nyambung karo penggemar seni liyane. Gabung gratis kanggo dina iki dadi bagean saka jaringan seni sosial kita!

Gabung, gratis.

 

Apa ARTMO?

ARTMO minangka platform seni digital sing nyambungake para pecinta seni, galeri, lan universitas sing padha saka luwih saka 120 negara ing saindenging jagad.

Yen sampeyan artis, ARTMO ngidini sampeyan adol Komisi gratis online gratis, sing mbedakake kita saka situs web galeri online liyane.

Yen sampeyan lagi ing pasar kanggo nggawe lukisan anyar, ARTMO ngidini sampeyan komunikasi langsung karo jaringan artis kita kanggo tuku seni online.

Nalika galeri digital liyane nggunakake mediator pihak katelu kanggo ngawasi seniman kanggo interaksi panuku, ngisi antarane 30-35% biaya-komisi, ARTMO ngidini komunikasi langsung antarane seniman lan panuku kanthi gratis.

Ora ing pasar tuku utawa adol seni?

ARTMO gratis kanggo sapa wae sing kepengin maca warta babagan seni, nonton video kanggo ngethok proyek, lan nyambung karo penggemar seni liyane. Gabung gratis kanggo dina iki dadi bagean saka jaringan seni sosial kita!