Karya Max Beckmann ngrusak cathetan lelang kanggo seni ekspresionis Jerman.

Ditampilake minangka "Guernica of Expressionism," lukisan anti-Nazi "Neraka Burung" dening Max Beckmann, dilelang luwih saka 40 yuta euro ing Christie's - cathetan anyar kanggo Expressionisme Jerman.

Pelukis Jerman, Max Beckmann, "Burung Burung" didol kanthi impresionis lan seni seni Christie kanthi rega 36 yuta pound (40.8 yuta euro, $ 45.8 yuta), Selasa, nyetel rekor lelang anyar kanggo Ekspresiisme Jerman.

Karya sing dicet antarane 1937 lan 1938, dianggep minangka salah sawijining pernyataan anti-Nazi sing paling penting sing ditindakake Beckmann. "Bird's Hell" nggambarake makhluk kaya manuk sing gedhe-gedhe padha turu.

Lukisan kasebut "diakoni sebutan minangka Guernica of Expressionism," ujare direktur internasional Christie direktur impresionis lan seni modern, Adrien Meyer.

Beckmann (1884-1950) diakoni ing Jerman asli, nganti Nazi nyatakake karyane "degenerate", mbusak karya-karya kasebut saka museum ing 1937.

Pelukis kasebut nilar negara asalé kanggo manggon ing pembuangan dhewe ing Amsterdam suwene setaun, lan mengko pindhah menyang Amerika Serikat. Dheweke tilar ing New York nalika umur 66.

"Bird's Hell" ngrusak rekor lelang dunia sadurunge kanggo lukisan ekspresionis Jerman, sing wis disetel lukisan lukisan Ernst Ludwig Kirchner "Berlin Street Scene" (1913-1914), dilelong ing Christie's New York ing 2006 udakara $ 38 yuta.

Sumber: http://p.dw.com/p/2fWtI


laser show fashion runway pria dior pra-tiba pria robot raksasa patung Tokyo sandhangan modern modernisistik Jepang pengaruh teknologi metallic

TOKYO | Kesenian Fashion Meets | Tampilake Pra-Jupuk 2019 Pria Paling Diop's Dior's

Kim Jones, direktur kreatif Dior Men, duwe panemu manawa aturan kasebut kudu dipateni, utamane nalika nerangake menswear. Dheweke sijine iki

Ing awal ana Art.

Lukisan guwa kuna ing Somaliland Tumindake nggawe tandha kanggo komunikasi marang manungsa liya kayadene digambar.




dikirim ing Buzz lan diwenehi .