Pakaryan Artis Paling Artis 10 sing Dijual ing Lelang

Waca galeri lukisan sing larang ing donya.

1

15 November 2017

Salvador Mundi Leonardo da Vinci didol $ 400 yuta ing Christie ($ 450.3m, kalebu lelang omah premium).

2

2 Mei 2012

Salah siji saka papat versi The Scream sing digawe dening Munch lan siji-sijine sing diduweni pribadi. Lukisan kasebut didol $ 119,922,500.

3

30 April 2010

Picasso's Nude, Green Daun lan Bust (1932) didol ing Christie's ing New York $ 106,482,500.

4

12 Januari 2010

L'homme qui Marche I (1961) dening Alberto Giacometti didol kanthi rega £ 65,001,250 ($ 105,182,398) ing Sotheby's ing London.

5

5 Mei 2004

Anak lanang Picasso Kanthi Pipa (1905) didol ing Sotheby ing New York kanthi rega $ 104,168,000.

6

8 November 2006

Potret Gustav Klimt Adele Bloch-Bauer II (1912) lunga ing ngisor palu ing Christie's New York lan didol kanthi rega $ 87,936,000.

7

14 April 2008

Tripotch Francis Bacon (1976) didol kanthi rega $ 85.9m kanggo oligarki Roman Abramovich.

8

12 November 2010

Sawijining kapal tambang wangsa Qianlong 18 abad kaping lima sing didol rega £ 53,100,000 ($ 85,921,461) ing omah lelang Bainbridges ing London.

9

22 Maret 2006

Dora Maar au Chat (1941) dening Pablo Picasso didol kanthi rega £ 51,560,080 ($ 83,429,503) ing Sotheby's ing London.

10

15 Mei 1990

Potret Dr Paul Gachet (1890) dening Vincent van Gogh didol kanthi rega $ 82,500,000 (£ 50,985,692) ing Christie's New York.





tagged .