SHANGHAI | Minhang | Museum Seni Ink

Museum Seni Baolong didhukung dening kolektor Xu Jiankang.

Musium museum Shanghai terus pungkasan taun kepungkur kanthi Museum Seni Baolong sing anyar ing wilayah Qibao ing pinggiran kutha Minhang.

Ruangan pribadi 23,000 sq m, sing digunakake ing jeneng Inggris Powerlong, didhukung dening kolektor Xu Jiankang lan Grup Baolong lan nampilake sawetara koleksi akeh 19th- lan seni tinta 20 abad ke-X.

Museum kasebut minangka bagean saka pembangunan real estate Baolong Minhang, sing kalebu mall lan hotel mewah uga galeri seni komersial lan omah lelang. Shanghai minangka Museum Powerlong nomer loro, nderek ing Qingdao pelabuhan ing sisih lor. Perusahaan iki uga duwe pusat seni komersial ing pembangunan karo properti ing Hangzhou lan Xiamen.

Powerlong minangka museum seni pertama ing Minhang, sing cedhak karo Bandara Internasional Hongqiao, lan proyek kasebut telat dibukak rong taun amarga kemunduran konstruksi, ujare juru bicara. Minangka bagéan saka kemitraan umum-swasta sing bakal weruh museum sanajan ora koleksi koleksi Xu menyang tangan umum sawise luput pajeg taun 20.


Bebungah Yayasan Fotografi Deutsche Börse 2019

Fitur: Susan Meiselas. Pendhudhuk nonton pantulan ing tilas markas militer Irak ing sanjabane Sulaymaniyah, Irak Lor, 1991 2019 seniman sing ringkes: Laia Abril, Susan Meiselas, Arwed

wong sing cocog karo badan emas karo swiwi ing tangga abang

Ing Moments Paling Dielingake Met Gala: Ngelingake Acara Fesyen Paling Gedhe Taun iki

Ing tanggal 4 Mei 2020, langkah-langkah Met tetep kosong, ora ana ing babagan gaya fashion taun biasane kanggo para selebriti lan perancang.




dikirim ing Buzz lan diwenehi , , .

Deleng LAGI ...

LOG-IN