36 Dina Jinis

Edisi 2018 saka jinis Jinis. 36 Dina Jinis tipe perancang ngundang saben taun ngundang undhangan, ilustrasi lan seniman visual kanggo nuduhake tampilan lan huruf saka alfabet kita.

36 Days of Type minangka proyek pribadi sing ditindakake global sawise Nina Sans lan Rafa Goicoechea, loro desainer grafis sing berpusat ing Barcelona, ​​pisanan mutusake kanggo nantang awake dhewe kanggo ngrancang sesuatu sing anyar saben dina supaya bisa dikirimake ing jaringan sosial, minangka cara kanggo nyoba anyar nalika ngadhepi rutinitas kanthi nyetel tantangan desain saben dinane.

Desain & Animasi: Ben Huynh | Musik: "Sunshine" dening Gym lan Swim

Halaman Ngarep 36 Dina Jinis




tagged .