Metalmorphosis Murcian

Ledakan Tengkorak

Antonio Del Prete

Struktur tengkorak kasebut diwiwiti saka sirah manungsa sing nyata lan digawe saka plastik sing angel, ora bisa larut.

Wis "gilt" (teknik kanggo ngetrapake godhong emas) kanthi pirang-pirang lapisan saka emas emas EPL asli 24 Karats. Tengkorak rampung disartika menyang potongan 22 kanggo proses gilding lan dipasang maneh kanthi sendi sing bisa ditambahi supaya balung sinau ditliti kanthi wutuh, utawa minangka perangan individu. Metodologi tengkorak sing diklumpukake digunakake dening Anatomis Prancis, Claude Beauchene, ing pertengahan 1800. Sampeyan njupuk jam kerja 1000 kanthi teliti kanggo ngumpul tengkorak iki. Ukiran kasebut ditampilake kanthi bentuk bunder, ukuran marmer Black Galaxy kanthi diameter 17 inci. Sing digawe tembaga digawe saka papat bagean sing bisa dialihake.

Ukuran: 23 "x 17" inci

Inspirasi kanggo "MetalMorphosis 2013 Murcian" yaiku "tengkorak Beauchene," (utawa tengkorak) sing pisanan digawe Claude Beauchene Prancis kanggo sinau ilmiah ing pertengahan 1800. Kanggo kula tengkorak manungsa minangka teka-teki sing rumit babagan kaendahan sing luar biasa. Aku milih ningkatake kanthi nutupi saben potongan balung replika ing emas Karat 24 sing nggawe "Murcian Metalmorphosis 2013" langsung ana ing ngarep mata, saengga kita obah kanthi gambar loro-lorone kanthi intelektual lan emosional.

struktur tengkorak kasebut di buwang saka sirah manungsa sing nyata lan digawe saka plastik sing angel, ora bisa larut.

Wis "gilt" (teknik kanggo ngetrapake godhong emas) kanthi pirang-pirang lapisan saka emas emas EPL asli 24 Karats. Tengkorak rampung disartika menyang potongan 22 kanggo proses gilding lan dipasang maneh kanthi sendi sing bisa ditambahi supaya balung sinau ditliti kanthi wutuh, utawa minangka perangan individu. Metodologi tengkorak sing diklumpukake digunakake dening Anatomis Prancis, Claude Beauchene, ing pertengahan 1800. Sampeyan njupuk jam kerja 1000 kanthi teliti kanggo ngumpul tengkorak iki. Ukiran kasebut ditampilake kanthi bentuk bunder, ukuran marmer Black Galaxy kanthi diameter 17 inci. Sing digawe tembaga digawe saka papat bagean sing bisa dialihake.

Ukuran: 23 "x 17" inci

Inspirasi kanggo "MetalMorphosis 2013 Murcian" yaiku "tengkorak Beauchene," (utawa tengkorak) sing pisanan digawe Claude Beauchene Prancis kanggo sinau ilmiah ing pertengahan 1800. Kanggo kula tengkorak manungsa minangka teka-teki sing rumit babagan kaendahan sing luar biasa. Aku milih ningkatake kanthi nutupi saben potongan balung replika ing emas Karat 24 sing nggawe "Murcian Metalmorphosis 2013" langsung ana ing ngarep mata, saengga kita obah kanthi gambar loro-lorone kanthi intelektual lan emosional.

Antonio "Nino" Del Prete (ADP) minangka seniman, aktor lan produser Italia.

Dheweke lair ing bayangan Vesuvius, ing sanjabane Naples, Italia, menyang ibu jahitan lan bapak seni wong sing nggawe urip dadi guru Sejarah.




dikirim ing Videos lan diwenehi .