Crosfera I Armand Dijck

Iki minangka potongan eksperimen cendhak adhedhasar ide babagan jadwal cahya sing dawa. Aku nyoba golek cara kanggo nggawe efek sing asring katon ing fotografi cahya sing dawa, nanging kanthi obah. Video sing akeh wektu timel katon ana sing cepet-cepet ana, lan aku pengin nggawe rasa sing meh kaya Zen, kaya saiki.

Diowahi ing Final Cut Pro X, digabungake karo Magic Bullet Looks.




tagged .