Elingal | Armand Dijck & Ray Collins

Photographer Ray Collins nyekel sihir sing kedadeyan ing persimpangan banyu lan cahya.

Saben gambar ing film iki digawe saka siji foto asli Ray. Tetembangan kasebut malih dadi cinemenggans - hibrida ing antarane foto lan video - puteran tanpa wates sing ndadekake sedina bisa terus.

Soundtrack asli digawe dening rong musisi sing duwe bakat, André Heuvelman kanthi trompet lan Jeroen van Vliet ing piano.

  • Sampeyan bisa ndeleng bioskop asli ing kene - armanddijcks.com/cinemenggans-waves
  • Gambar Ray - raycollinsphoto.com




tagged .