Michelangelo Pistoletto ing Kraton Blenheim

Artis konseptual Italia nuntun kita liwat retrospektif khusus situs-situs

Pelukis lan seniman obyek Michelangelo Pistoletto minangka tokoh utama ing gerakan seni kontemporer Italia, Arte Povera. Nganggo sikap radikal marang institusi seni ing 1960 lan awal 1970, seniman Arte Povera percaya yen seni kasebut ora kudu, lan ora bisa, dicopot saka urip saben dinane. Film anyar dening direktur Denmark Mike Nybroe njupuk pertunjukan retrospektif seniman ing Istana Blenheim ing UK, ing ngendi potongan-potongan varieti Pistoletto ana ing njero ruangan interior sing apik ing ruang spektakuler. Ing kene, direktur Yayasan Blenheim Art Michael Frahm ngobrol babagan kolaborasi kasebut:

"Aku seneng bisa nyambut gawe karo Michelangelo Pistoletto kanggo program Foundations 2016, kanggo ngisi ruangan lan pekarangan Kraton Blenheim kanthi seni kontemporer. Kanthi karier suwene seket taun, kita nuduhake karya Michelangelo liwat lensa kontras - lawas lan anyar, sugih lan miskin, seni lan urip - nalika nggawe pengunjung mbantah filosofi lan politik puisi. "

Karya agung, Swarga Ketelu, nggantung ing Gedhung Agung, minangka simbol pangarep-arep kanggo masyarakat sing kurang materialistik, luwih manunggal. Film iki, sing dicritakake dening para seniman, nuduhake target pameran: kanggo nuduhake kepiye seni bisa ngetrapake wektu, ngoreksi individu lan ngganti cara sing ndeleng ing jagad iki.

  • Direktur: Mike Nybroe
  • Source: KANGGO




dikirim ing Videos.

Deleng LAGI ...

LOG-IN