Tanpa wates Saiki | Armand Dijck & Ray Collins

Armand Dijck wis kerja bareng karo fotografer Australia, Ray Collins kanggo nggambarake oceanscapes sing nggumunake ing sajeroning bioskop, campuran antarane fotografi lan video.

Saben cinemagraf digawe saka salah sawijine Ray, lan nempatake tanpa wates, lan nggawe wektu unik ing salawas-lawase.

Bioskop iki inspirasi André Heuvelman saka Orkestra Rotterdam kanggo kumpul karo pianis Jeroen van Vliet kanggo ngrekam lagu khas kustom, sing saya gabung karo pilihan bioskop.

  • Sampeyan bisa ndeleng bioskop asli ing armanddijcks.com/cinemenggans-waves
  • Gambar Ray bisa ditemokake ing raycollinsphoto.com
  • Musik André Heuvelman: andreheuvelman.com
  • Swara kasedhiya ing kene: soundcloud.com/armanddijcks/the-infinite-now




tagged .