Liyane Donya | Marta Bevacqua

Kepiye yen ing sawijining dina, dheweke tangi ing Donya Liyane sing bisa mung ambegan ing jero banyu.
Rasane kaya ngono critane diwiwiti.

Klip konseptual video lan klip video kanggo Pegase Music.
Autumn 2016 - Prancis

  • Film saka Marta Bevacqua (martabevacquaphotography.com) karo Juliet Searle, Alexia Giordano
  • Sinematographer: Alfredo Altamirano
  • Musik: Pegase
  • Produser: Laurent Cantin (Atlan Tilas 2016)
  • Make-up: Meyloo @ Bagency
  • Penyunting: Celia Nicolas
  • Asisten Direktur: Valentine Caille
  • Pewarna: Remy De Vlieger
  • Operator Steadicam: Gregory Dupé
  • Kamera Asisten: Tanguy Cadieu
  • Katering: Marie Jeanne Foucher
  • Source: Marta Bevacqua