Bangunan lan Tembung | Ed Ruscha

Didhawuhi dening Museum Seni Kontemporer, Los Angeles, nalika ana acara gala 2016 minangka penghormatan marang Ed Ruscha lan taun 60 kontribusi kanggo seni kasebut. HR. Owen Wilson.

Nemokake wawancara karo Ed Begley Jr., Larry Bell, Billy Al Bengston, Irving Blum, Larry Gagosian, Jim Ganzer, Joe Goode, Kim Gordon, lan Ed Moses.

  • Diprodhuksi dening Cara & Cara
  • Produsen Eksekutif: Lana Kim, Produser Jett Steiger Rachel Nederveld
  • Ditampilake dening Museum Seni Kontemporer, Los Angeles
  • Kepala Kantor Komunikasi MOCA: Sarah Lloyd Stifler
  • Manager Komunikasi MOCA: Eva Seta
  • Grafis Editor & Gerak: Matthew Miller
  • Direktur Fotografi: Koval Rom
  • Peneliti: Lauren Skillen
  • Campuran Swara: Jacques Pienaar
  • Werna warna: Bakar Bossi
  • Pangrungon Swara: Brent Kiser, Swara Ora Gegawe
  • Source: Museum of Contemporary Art




tagged .