CRYPTO ART

Sawetara taun kepungkur buzz sauntara kedadeyan Cryptocurrency lan Blockchain tuwuh kanthi eksponensial lan meres dadi akeh aspek gesang kita.

Saiki mung masalah sadurunge para seniman bakal miwiti njelajah jagad cryptocurrency lan kontribusi kanggo wacana sing ana ing sekitare.

Siji seniman sing wis ngalamun ing alam donya yaiku seniman konseptual lan fotografer Irlandia Kevin Abosch.

Menyang misuwur kanthi potret selebriti lan mogut Lembah Silicon nglawan latar ireng, polosipun Abosch suwene dawa banget karo nilai manungsa sing didelok.

"Ing pungkasan dina, aku minangka ahli ontologi, sing prihatin karo masalah identitas lan orane. Seni lan ilmu minangka cara kanggo mungkasi."
- Kevin Abosch -

Ing 14 Februari 2018, Abosch njeblug kanthi kendel kanggo adol potongan karya seni ing blokchain kasebut.

Piece seni didol kanthi total $ 1M. Penjual iki dipérang antarane kolektor 10 sing mbagi biaya kanthi nggunakake cryptocurrency.

Forever Rose minangka token ERC20 sing diarani ROSE ing blokchain Ethereum, sing bisa dipérang.

Artis nyumbang hasil saka CoderDojo Foundation, sing nawakake kelas program gratis kanggo bocah lan remaja.

Abosch nggawe judhul utama ing taun iki nalika adol potongan liyane kanthi judhul 'YELLOWLAMBO' 2018.

Karya kasebut nyathet tag 'lambo', yaiku singkatan Lamborghini sing umum digunakake, lan pranyatan manawa sukses ing antarane komunitas cryptocurrency.

Kanggo YELLOWLAMBO Abosch nggawe token liyane, jenenge YLAMBO. Banjur dheweke dadi patung neon kuning psikologis sing digawe saka karakter 42 sing makili alamat cryptocurrency.


laser show fashion runway pria dior pra-tiba pria robot raksasa patung Tokyo sandhangan modern modernisistik Jepang pengaruh teknologi metallic

TOKYO | Kesenian Fashion Meets | Tampilake Pra-Jupuk 2019 Pria Paling Diop's Dior's

Kim Jones, direktur kreatif Dior Men, duwe panemu manawa aturan kasebut kudu dipateni, utamane nalika nerangake menswear. Dheweke sijine iki

Pameran potret fotografi pamréntahan holocaust sing slamet

SUKAN PELAKSANA Urip sawise Holocaust | Martin Schoeller

Photographer Martin Schoeller wis njupuk potret-potret sing isih slamet saka kekejaman Perang Dunia II. Nalika rong tentara Rusia teka ing kamp konsentrasi Auschwitz




dikirim ing Buzz.

Deleng LAGI ...

LOG-IN