Jeff Koons | MOCA

Dokumentasi cekak babagan Jeff Koons, sing diwenehake MOCA Los Angeles kanggo gala 2017 sing ngurmati artis kasebut.

Narradi dening Scarlett Johansson.

Ngedit & grafis dening Nate DeYoung, sing diprodhuksi dening Ways & Means lan Mary Beth Minthorn.

Menampilake penampilan dening George Condo, Pharrell, Frank Gehry, Larry Gagosian, lan Dakis Joannou.

  • Sutradara / Penulis: Oscar Boyson
  • Editor / Graphics: Nate DeYoung
  • Asisten Editor: Erin DeWitt
  • Werna: Irving Harvey
  • Kirim Swara: Waterline
  • Produsen: Cara & Cara
  • Sumber: MOCA (Museum Seni Kontemporer, LA)
    http://moca.org/




tagged .