POSCA | 6000 kilometer

Yen sampeyan penggemar seni jalanan, sampeyan bakal seneng video iki, sing diarahake dening Remi Besse.

Ing Six-Mille, sampeyan kudu ngetutake BEBAR seniman jalanan Paris nalika kepala 6 000km ing Atlantik menyang Brooklyn, New York City, atas jenenge POSCA.

Jujur, kita mung seneng cara klip iki, perayaan budaya budaya sing nyata, wis dijupuk. Iku uga migunani nonton.

  • Diarahake dening Remi Besse
  • Dibintangi: Bebar
  • DOP: Mika Altskan
  • Swara asli: Philly gee swara nyampur Astromatic Sam
  • Pengawas / penguraian Produksi Pos: Pascal Bourelier
  • Animasi: Simon Anding, Michiru Baudet, Ines Scheiber, Marilou Soller, Jonghyun Jung Boix




tagged , , .