Street Art Jerman

Sanajan ing umume papan kasebut ora sacara mutlak, nanging graffiti bisa dideleng ing endi wae.

Kadhangkala rada nyeri sirah kanggo panguasa Jerman.

Nanging, piye wae Jerman nganakake seni jalanan minangka aspek budaya pusat, ngamanake cityscapes ing papan khusus khusus lan ngidini seniman duwe swara penting.

Deleng papan ing papan seni paling apik ing Jerman.

Itinerary kasebut janji duwe papan seni jalanan paling apik ing Jerman lan para pemburu seni jalanan bisa nyenengake.

Cologne | Frankfurt | Hamburg | Leipzig | Berlin | Mainz | Munich | Bremen | Völklingen

Storytraveler Mark Hofmeyr ngowahi kabeh seni kasebut kanthi seni anyar.

  • Sumber: storytravelers.com/the-collective/mark-hofmeyr/
  • Proyek iambassador.
  • iambasssador.net
  • Tim panjelajah: Kashyap Bhattacharya | Sabina Trojanova | Gloria Atanmo




tagged , .

Deleng LAGI ...