unsur

Film seni dening Maxim Zhestkov

Unsur minangka film seni eksperimen dening Maxim Zhestkov babagan alam, fisika, seni lan katresnan.

Luwih saka unsur / partikel 2 milyar sing diatur dening ketegangan lan pasukan alam digunakake kanggo nyritakake crita lan nuduhake emosi liwat gerakan tumindak kolektif.

Film kasebut minangka uji coba kanggo njelajah ide manawa kabeh sing ana ing saubenge lan ing njero kita digawe saka unsur / blok sing gampang bisa diatur ing hubungan sing kompleks lan dadi struktur senyawa.

Proyek ide iki, emosi, prilaku, proses pamikiran, hubungan, urip, planèt lan jagad raya.

  • Desain / Animasi / Swara dening Maxim Zhestkov.
  • Link: Zhestkov.com/element
    Behance.net/gallery/56209167/Elements-Art-Film




tagged .