Sembah marang para Dewa

Wong lanang ngliwati tembok kanthi cet berwarna ing kutha Indiaabad.

Gambar warni minangka bagian saka inisiatif "Cat Pendhaftaran Kutha" lan nyiyapake perayaan ing sekitar Festival Kumbh-Mela. Riyaya Jug dianggep minangka prayaan agama sing paling gedhe ing agama Hindu.

POTD 20181028 | Sumber: Sanjay KANOJIA


GAMBAR TARI

Marang Grey Tristesse

Marang Grey Tristesse Karya seni iki kanthi irah-irahan "Pamburu Pamburu" lan asale saka seniman Italia Federico

Nangis Kaca

Tangis Kaca Nggolek kaya film isih, foto sing dipotong iki nuduhake kapentingan Man Ray

Bayangan

Renungan foto putih lan putih Christian Vizl saka kewan segara sing ana ing bukune Silent Kingdom: A

Lawang Ajaib Loro

Tanah Magis ing Lawang Ndhuwur Luis Alfonso Orellana aku mlaku-mlaku ngubengi bukit Valparaíso ing ngendi sampeyan

Kalihan Bumi

Rong Kanca David Tycho | Kanada Loro seniman budding sing nyinaoni karya pribumi Kanada

Tragedi

Tragedi Ing pagelaran ephemeral, gambar gunpowder, lan nyekel instalasi, Cai Guo-Qiang nyinau papane manungsa

Werna Autumn

Colour Autumn: Wana ing Düzce, Turki kanthi kabeh warna ing plato sajrone

Naga paling dawa

Paling dawa Naga Rowers nyoba kanggo break cathetan donya Guinness kanggo naga paling dawa

Venice Italia

Venice Italia Artis Italia Lorenzo Quinn Building Bridges, pamasangan arca sing nuduhake enem pasangan

Sunrise Swiss

Sunrise Swiss Ing sisih lor Swiss, wedhok salju mangsa ing gunung Wasserflue. Photographer Christian Gehrig dianakake

Kumelun City

Kumelun City

Penggali Sampah India

Toko Badan ngeculake ... sepotong karya seni persepsi sing nggambarake sampah India

Iki Omah

Iki Omah Tereska narik omah. Bocah enom sing jenenge Tereska nggambar

Kacilakan gelombang

County Durham, Inggris Gelombang nabrak ing tembok pier ing Lighthouse Seaham minangka peringatan cuaca

Memori Kayu

Anggur Kayu Kayu, kelompok klompok bangku kayu saka Dinasti Qing (1644-1911), yaiku




tagged , , .