Marang Grey Tristesse

Karya seni iki kanthi irah-irahan "Pencemaran Hunting" lan asale saka seniman Italia Federico Massa, luwih dikenal kanthi jeneng Lena Cruz.

Gambar kasebut ditampilake ing fasad omah ing distrik Romawi Ostiense. Iki digawe kanthi bantuan teknologi Airlite, sing mbantu nyuda polusi udara.

POTD 20181029 | Sumber: ALBERTO PIZZOLI


GAMBAR DINA IKI

Lawang Ajaib Loro

Tanah Magis ing Lawang Ndhuwur Luis Alfonso Orellana aku mlaku-mlaku ngubengi bukit Valparaíso sing bisa ndeleng akeh

papat biksu nganggo jubah oranye mlaku ing garis nganggo topeng covid-19

Sami-sami Nganggo Topeng

Sami-sami karo Topeng ing Bangkok, Thailand, para Buddha Buddha nganggo perisai rai lan topeng kanggo nglindhungi awake saka koronavirus nalika

Aleksey Kondratyev 2017 Ice Fishers ndhelikake kali beku Kali Ishim mancing ing North-Central Kazakhstan

Ice Fisher

Ice Fishers Aleksey Kondratyev's 2017 fotografi seri F F Ice minangka kajian visual saka papan perlindungan makeshift sing digunakake dening nelayan Kazakh

es pemotong esuke cityscape city skyline Harbin China pola geometri pola beku kali

Pemotong es

Pemotong Ais Minangka persiapan kanggo festival es lan salju Harbin, para pekerja nggunakake mesin kanggo ngethok blok gedhe

Resiko Frostbite

Resiko Frostbite Ing mbukak nganti kiriman ulang hadiah Bebungah Nobel menyang Dokter Congolese

demonstrasi klompok demonstrasi darurat klompok demonstrasi massa punah pemberontakan London Museum Sejarah Alam London

Pungkusan Massa Enam

Kepupusan Massa Enam ing Museum Sejarah Alam London, demonstrasi saka klompok demonstrasi 'darurat darurat' Extinction Rebellion a

Kayu bakar gurita kayu musim panas gedhe kanggo festival musim panas

Burning Man

Manungsa ngobong Saben taun kutha sak wentoro munggah saka ara-ara samun ing Amerika Serikat sisih kulon ing Black Rock

Shroud saka Somme

Shroud saka Relawan Somme saka Batalyon 1st saka Anglians Royal mbantu sawetara

Kodok 108

108 Frog Dibungkus dening Swiss François Perrier ing pertengahan abad kaping-19 kanggo ngatur dheweke ing adegan manungsa saben dinten. Ing

Papan kanggo lobi turbin london modern Olafur Eliasson Weather Project njero ruangan srengenge berkat panas dadi cahya oranye sing anget

Proyek Cuaca

Projek Cuaca London, Inggris | Pemasangan ing London Tate Modern ing taun 2003, ing Hall Turbine sing misuwur.

Pamasangan cluster cluster klompok Casa Tomada Giant Ants Rafael Gomezbarros Saatchi Galeri London Kolombia.

Casa Tomada

Casa Tomada Ing Galeri Saatchi ing London, pengunjung menehi foto ing sandhinge "Casa Tomada," karya

Tren Musim Panas

Tren saka Fashion Fashion musim panas ketemu. Model nuduhake desain musim semi lan musim panas 2019 kanggo musim semi

Pa Respect

Paid Ngabari walikota London, Sadiq Khan, ngormati dheweke ing Peringatan marang wong-wong Yahudi sing dipateni ing Eropa

Bangunan pameran seni Venice Biennale kreteg patung Lorenzo Quinn instalasi kanal banyu saluran tangan sing terus nyabrang banyu

Venice Italia

Venice Italia Artis Italia Lorenzo Quinn Building Bridges, instalasi arca sing nuduhake enem pasangan tangan arching nggawe

film varing ireng lan putih meneng wong L'Atalante 1934 Jean Vigo

Romance meneng

L'Atalante Silent Romance Jean Vigo (1934) yaiku film bisu sing nyritakake babagan katresnan babagan wong sing anyar nikah




dikirim ing Gambar Dina Iki lan diwenehi , .

Deleng LAGI ...

LOG-IN