Marang Grey Tristesse

Karya seni iki kanthi irah-irahan "Pencemaran Hunting" lan asale saka seniman Italia Federico Massa, luwih dikenal kanthi jeneng Lena Cruz.

Gambar kasebut ditampilake ing fasad omah ing distrik Romawi Ostiense. Iki digawe kanthi bantuan teknologi Airlite, sing mbantu nyuda polusi udara.

POTD 20181029 | Sumber: ALBERTO PIZZOLI


GAMBAR TARI

struktur

Struktur Salah sawijining karya kain paling penting yaiku Suh yaiku judhul "Seoul Home / Seoul Home / Kanazawa

Naga paling dawa

Paling dawa Naga Rowers nyoba kanggo break cathetan donya Guinness kanggo naga paling dawa

Barbara Kruger

Barbara Kruger Akeh pasangan pakaryan Kruger nemokake foto nganggo pithy lan teks asertif kasebut

Argentina

Foto Argentina dening Eduardo Sánchez | La Boca | Buenos Aires | Argentina POTD 20181213

Pesenan Luck sing Apik

Pesona apik Zinkowang sing nggambarake Artis Cai Zhaowang ngasilake babi aluminium Emas ing Linyi (China), menyang

Impian Robotik

Impian Robotik Nalika nggoleki foto ing internet, intelijen buatan Google digunakake

Casa Tomada

Casa Tomada Ing Galeri Saatchi ing London, pengunjung menehi foto ing sandhinge

Lampu futuristik

Lampu futuristik Rekam jangka panjang iki nampilake jembatan laut sing paling dawa ing saindenging jagad. Iki nyambungake Hong

Kabeh Duwe Kaendahan

Kabeh duwe kaendahan ... nanging ora kabeh wong bisa ndeleng. Graffiti | Ing Melbourne | Australia

Tafsiran Modern

Tafsiran Modern Sawijining pemahat saka Marcus Golter nuduhake pati minangka fotografer selfie

Memori Kayu

Anggur Kayu Kayu, kelompok klompok bangku kayu saka Dinasti Qing (1644-1911), yaiku

Gotcha

Gotcha Kaloro wanita ngadhepi kamera keamanan ing ndhuwur dipasang ing struktur. POTD 20190102 | Fotografi dening

Applied nglukis

Disalin Artis Artis Ketebalan | Ing Minggu Fesyen China, Hu Sheguang nampilake koleksi

Seram Romantik

Lukisan lenga romantis Horror Caspar David Friedrich ing Abbey In the Oak Forest, 1810 nggambarake

wektu

Fotografi wayahe Wayah wektu dening Asif Aman, acara pemotretan kiriman. POTD 20181231 | Fotografi




tagged , .