Wisata Liwat Brush lan Ink | Annlin Chao

Museum Istana Nasional Taiwan | 筆墨筆墨 台灣 故宮 逐 格 動畫
** Pemenang WorldFest Huston Festival Film Internasional 2017 **

"Traveling Liwat Brush and Ink" minangka animasi mandeg gerakan saka wong modern modern sing ngliwati papat lukisan China kuno sing signifikan, ngowahi awake dadi kewan lan tanduran, lan dadi bagian saka alam.

Saben lukisan nggambarake papat tahap penting seni lanskap ing sejarah China.

Adhedhasar lukisan asli, kita nggawe set lan karakter karakter cilik ing kabeh - kabeh pigura kanthi pigura. Animasi minangka film pambuka pameran taunan Museum Nasional Taiwan.

  • Direktur Seni: Pu Chen | Direktur: Annlin Chao
  • Penyusun: Pi Chiu | Desain warna: Kuan Hung Chen
  • Editing Film: Chia-Hung Lin, Ping-Kuei Lin
  • Desain Pemandangan: Ren-Hao Cai, Jia-Jhen Syu
  • Desain Grafis: Chung-Yang Chen | Efek Khusus: yo-cheng Zheng
  • Pitulung Lampu: Chang Wen Liang
  • Animasi Asisten: Lu Chang, Petula Hsiao, Jamie Xuan, Cheng Leo, Hung-Xie Chia, Szu-Yu Tu, Lee Te Yi
  • Produsen eksekutif: Museum Nasional Nasional
  • Eksekutif: 247Visualart | Produksi: XXtralab
  • Sumber: Annlin Chao | https://www.annlinchao.com/




dikirim ing Videos lan diwenehi , , , .

Deleng LAGI ...

LOG-IN