Wisata Liwat Brush lan Ink | Annlin Chao

Museum Istana Nasional Taiwan | 筆墨筆墨 台灣 故宮 逐 格 動畫
** Pemenang WorldFest Huston Festival Film Internasional 2017 **

"Perjalanan Liwat Brush lan Ink" minangka animasi mandeg gerakan saka wong modern modern sing ngliwati papat lukisan China kuno sing signifikan, dadi awake kewan lan tanduran, lan dadi bagian saka alam. Saben lukisan nggambarake papat tahap penting seni lanskap ing sejarah China. Adhedhasar lukisan asli, kita nggawe set lan karakter karakter cilik ing kabeh - kabeh pigura kanthi pigura. Animasi minangka film pambuka pameran taunan 2016 National Palace Museum Taiwan.

  • Direktur Seni: Pu Chen | Direktur: Annlin Chao
  • Penyusun: Pi Chiu | Desain warna: Kuan Hung Chen
  • Editing Film: Chia-Hung Lin, Ping-Kuei Lin
  • Desain Pemandangan: Ren-Hao Cai, Jia-Jhen Syu
  • Desain Grafis: Chung-Yang Chen | Efek Khusus: yo-cheng Zheng
  • Pitulung Lampu: Chang Wen Liang
  • Animasi Asisten: Lu Chang, Petula Hsiao, Jamie Xuan, Cheng Leo, Hung-Xie Chia, Szu-Yu Tu, Lee Te Yi
  • Produsen eksekutif: Museum Nasional Nasional
  • Eksekutif: 247Visualart | Produksi: XXtralab
  • Sumber: Annlin Chao | https://www.annlinchao.com/




tagged , , , .