Lampu futuristik

Rekam jangka panjang iki nuduhake jembatan laut sing paling dawa ing saindenging jagad. Iki ngubungake Hong Kong lan Macau.

Iki diresmikake ing 24 tanggal 2018 Oktober.

POTD 20181030 | Sumber: WINDUNG KULIT


GAMBAR TARI

Cadillac Ranch

Cadillac Ranch Cadillac Ranch minangka instalasi seni lan patung umum ing Amarillo, Texas, AS.

Romance meneng

L'Atalante Silent Romance Jean Vigo (1934) yaiku film bisu sing crita babagan katresnan

Lukisan Patung

Lukisan Sculptural David Altmejd nggawe karya sing asring mbedakake antara interior lan eksterior,

Citadel Sunset

Citadel Sunset Srengenge mubeng ing mburi Kuil Hercules ing Benteng Amman ing

Pa Respect

Paid Ngabari walikota London, Sadiq Khan, ngormati ing Pengetan menyang

Art minangka Lanskap

Art minangka Landskap Piers Ngambang, Christo & Jeanne-Claude, 2016 POTD 20190712 | Instalasi dening Christo

travel

Voyager Sólfarið - Sun Voyager, Reykjavík, Islandia; patung dening Jón Gunnar Árnason.

Montain Morning

Mountain Morning Tukang foto nyipta kamera ing sisih ndhuwur Gunung Daisen ing Tottori

Ice Fisher

Ice Fisher Aleksey Kondratyev seri fotografi 2017 Ice Fishers minangka kajian visual saka papan perlindungan makeshift

Pedhot Floral

Flora explosions: Piagam introduksi saka artis Cai Guo-Qiang, The Wave Wave kinerja, Elegy, bab siji

Art Uncorked

Art Uncorked: instalasi sing dicet tangan nganggo botol sampanye 200 dening seniman kontemporer sing adhedhasar London basis Haut de

Memori Kayu

Anggur Kayu Kayu, kelompok klompok bangku kayu saka Dinasti Qing (1644-1911), yaiku

Manhattan Piandel

Manhattan Piandel "Manhattanhenge" kaping sawetara ing taun, nalika srengenge srengenge langsung

Serangan Spider Buta

Serangan Spider Giant Teater jalanan "Le Gardien du Temple" ing Toulouse,

Natal Natal

Pengunjung Natal Natal mlaku-mlaku nganggo obyek bercahya sajrone acara Natal Taman Natal




tagged , .