Applied nglukis

Gawe Artis | Ing Minggu Fesyen China, Hu Sheguang nampilake koleksi kanggo musim semi sing bakal teka.

Model kasebut bisa uga lungguh ing topeng sing luwih dawa tinimbang biasane.

POTD 20181105 | Photograp: ora dingerteni


GAMBAR DINA IKI

Bangunan neon kanthi suntingan nembak ing Tokyo ing wayah wengi.

Neon Future

Neon Future Fresh ing pemandangan fotografi, Stefano Gardel wis nggawe jeneng kanggo awake dhewe kanthi perspektif sing unik.

gambar pantai kanthi watu sing dituduhake karo tandhing kafe vinta sing diowahi dadi pemandangan

Impian ing Donya Nyata

Impian ing Donya Nyata Ing seri foto, Invasivo, fotografer Samm Escobar Solano campuran fotografi nganggo digital stark

pasir segara pantai esuk pasir tokoh patung misterius

Papan Liyane

Liyane Merseyside, UK | Potongan patung digawe ing taun 1997 dening seniman Inggris, Sir Antony Gormley. Dumunung ing Crosby

wengi wengi surup srengenge LED lampu garis level laut mundhak instalasi interaktif Lines (57 ° 59 ′ N, 7 ° 16 ′ W) Pekka Niittyvirta Timo Aho

Mercusuar

Seniman Mercusawan Finland Pekka Niittyvirta lan Timo Aho wis nggawe "Garis (57 ° 59 ′ N, 7 ° 16 ′ W)", sawijining prescient,

ing lampu instalasi lampu Chris Fraser sing refracted corak berwarna bayangan warni obscuras

Ing Passing

Ing Passing karya Chris Fraser "In Passing" ngisolasi lan menehi kawigaten marang kualitas cahya sing ajaib lan misterius

Argentina

Foto Argentina dening Eduardo Sánchez | La Boca | Buenos Aires | Argentina POTD 20181213

Lokasi Mboten umum

Lokasi Mboten umum ing Bucharest (Romania) Museum seni anyar dibukak ing bunker Stalin; dijenengi "Muzeul de arta

wektu

Fotografi wayahe Wayah wektu dening Asif Aman, motret kawinan. POTD 20181231 | Fotografi dening GAMBAR Asif Aman

kutha seni jalanan mural seni buta kutha The Shipwreck of Bienvenu Ella Pitr

Gergasi Ngaso

Nggawe Giant To Artis Prancis Ella lan Pitr, lanskap kutha minangka papan dolanan ing ngendi para raksasa mlaku-mlaku lan papan

3 macan lan 3 pelatih sing tenggelam ing kolam renang kanggo motret

Pintu Tigers Sabanjure

Door Next Door Ing Safari Pantai Myrtle ing South Carolina, Amerika Serikat, Kevin Antle lan staf kerja karo dheweke

Art Lukisan nggo pangowahan ngowahi pakaryan paksa 19 taun shutterstock seniman

Makarya Kolaborasi

Pakaryan Kolaborasi "Shutterstock (2015)" dening Paul Stephenson, "Nggawe kolaborasi", Stephenson ngowahi urip sing isih ana dening seniman abad kaping 19,

Naga paling dawa

Paling dawa Naga Rowers nyoba kanggo ngilangi cathetan jagad Guinness kanggo prau naga sing paling dawa sajrone ana acara

Puncak pucuk

Puncak Jagged Dikuncip ing asap saka liar kaya Washington State, puncak serrated lor

Sarapan ing Lindy

Sarapan ing Lindy dening Christopher Tamas Kovacs. "Gambar pirang-pirang gambar seni sing ditampilake ing Manhattan," tulis fotografer, sing

Gotcha

Gotcha Kaloro wanita ngadhepi kamera keamanan ing ndhuwur dipasang ing struktur. Fotografi dening Matthew Henry




dikirim ing Gambar Dina Iki lan diwenehi , , .

Deleng LAGI ...

LOG-IN