Antarane Garis

Mist ngubengi sudhut flysch ing Basque Coast ing Spanyol. Flysch gantian lapisan endapan sing tipis lan kasar, nggawe lanskap sing serem.

Nanging fotografer, Fran Llano nulis, tampilan kasebut ora mung kanggo estetika, ora informasi. "Lapisan kanthi lapisan," ujare, "watu nawakake visi unik babagan fitur geologi ing wilayah kasebut, kanthi maca buku watu kebak informasi."

POTD 20181106 | Fotografi dening FRAN LLANO


GAMBAR DINA IKI

Tren Musim Panas

Tren saka Fashion Fashion musim panas ketemu. Model nuduhake desain musim semi lan musim panas 2019 kanggo musim semi

Topeng pasuryan Mona Lisa, virus corona covid-19 ponsel seni Barcelona

Mona Lisa ing Kongres Dunia Seluler

Mona Lisa ing The World World Congress People ngirim poster ing dalan Barcelona dening seniman kutha Italia

dog in pengering rambut salon pink in Bangkok

Puphum Posh sing Diutus ing Bangkok

Puri Posh sing Diutus ing obsesi asu purwa Bangkok Bangkok dadi prioritas kabutuhan kewan sing wis diresiki.

Kalihan Bumi

Rong Kanca David Tycho | Kanada Loro seniman budding sing nyinaoni karya seniman pribumi Kanada, Norval Morrisseau, ing

Bayangake Menara Damai Yoko Ono John Lennon memori seni pamasangan seni Teluk Kollafjorour cedhak lampu kolom Pulo Jepangkkavik

Art kanggo Damai

Art kanggo Damai Menara Damai Damai iku minangka pengeling-eling digawe saka seniman lan musisi Jepang-Amerika Yoko Ono.

Melting Arsitektur Las Vegas bangunan dekonstruksional Lou Ruvo tengah Frank Gehry

Melting Arsitektur

Melting Arsitektur Pusat Lou Ruvo sing katon kaya digawe dening arsitek Frank Gehry beroperasi minangka perawatan rawat pasien lan

Mitos Pratelat Topik lan Legenda Paragraf Desfile de Mitos y Leyendas Medellin Kolombia Karibatan perang ala mistik nggawe kostum topeng

Mitos lan Legenda

Mitos lan Legenda Medellin, Kolombia | Persembahan ing parade Mitos lan Legenda, Photographer Joaquín Sarmiento

3 macan lan 3 pelatih sing tenggelam ing kolam renang kanggo motret

Pintu Tigers Sabanjure

Door Next Door Ing Safari Pantai Myrtle ing South Carolina, Amerika Serikat, Kevin Antle lan staf kerja karo dheweke

Energi Tegangan Energi Marina Abramović Ulay gandhewo lan gambar seni gambar seni 1980 penyayang

tension

Tension Rest Energy minangka video kinerja 4 menit dawa sing digawe ing 1980 dening seniman Marina Abramović lan Ulay.

telung penari sing nganggo kostum biru sing nyenengake sajrone pawai karnaval ing Rio de Janeiro, Brasil nalika karnaval

Pahargyan Samba Surreal

Samba Surreal Sajrone Karnival taun iki ing Rio de Janeiro, anggota sekolah samba Portela nindakake ing Sapucaí

instalasi seni kriya perceptual wanita pemilihan sampah India ing London Borough Market The Body Shop

Penggali Sampah India

Toko Badan ngeculake ... sepotong karya seni perceptual sing nggambarake pemetik sampah India ing Borough London

Bangunan neon kanthi suntingan nembak ing Tokyo ing wayah wengi.

Neon Future

Neon Future Fresh ing pemandangan fotografi, Stefano Gardel wis nggawe jeneng kanggo awake dhewe kanthi perspektif sing unik.

Enggal wengi ambungan ngambung taun 1941 40 fotografi foto tradisi New York

Kissing Taun Anyar

New Year's Kisses New Year's Eve ing Sepatu Kuda Intan ing New York, tanggal 31 Desember 1941.

67 Taun

67 Taun Joan lan Carl lenggah ing ngarep foto kulawarga sing dekorasi omah sing diduweni 54 taun

Tragedi Cai Guo-Qiang gambar seni taxidermy macan ditembak kekerasan nglawan kewan alam

Tragedi

Tragedi Ing pagelaran ephemeral, gambar gunpowder, lan nyekel instalasi, Cai Guo-Qiang nyinau papan dununge ing jagad raya lan




dikirim ing Gambar Dina Iki lan diwenehi , , .

Deleng LAGI ...

LOG-IN