Puncak pucuk

Kukul kumelun saka wildfires adoh karo Washington State, pucuk sing serrated saka Rockies sisih lor sing ana ing Glacier National Park cemlorot ing wayah esuk.

Api ing Kulon tuwuh luwih gedhe lan luwih ngrusak nalika suhu saya mundhak lan kahanan garing.

POTD 20181110 | Fotografi dening KEITH LADZINSKI | Foto iki umume diterbitake ing "Kepiye Taman Taman Esok Bakal Beda."


GAMBAR DINA IKI

instalasi seni kriya perceptual wanita pemilihan sampah India ing London Borough Market The Body Shop

Penggali Sampah India

Toko Badan ngeculake ... sepotong karya seni perceptual sing nggambarake pemetik sampah India ing Borough London

Dheweke duwe pangarep-arep sing wedi marang Barbara Kruger Foto-manipulasi kolase fotografi sing nulis slogan frasa kandel

Barbara Kruger

Barbara Kruger Akeh pasangan pakaryan Kruger nemokake foto nganggo pithy lan teks asertif sing nantang panampil.

Kabeh Katresnan Abadi Kanggo Artis Jepang Pumps Yayoi Kusama, kamar pangilon immersive dots titik seni cahya

Waluh tanpa wates

Waluh Tanpa wates Iki instalasi sing nggumunake, Kabeh Katresnan Abadi Kanggo labu, yaiku dening seniman Jepang Yayoi Kusama.

Fotografi drone njupuk truk ing uyah sing rata ing Bolivia ing wayah wengi

Lapangan Tanpa wates

Bidang gambar tanpa wates Drone wiwit miwiti nggambarake bidang fotografi, sing nggawe seniman nggawe lan njupuk

kutha seni jalanan mural seni buta kutha The Shipwreck of Bienvenu Ella Pitr

Gergasi Ngaso

Nggawe Giant To Artis Prancis Ella lan Pitr, lanskap kutha minangka papan dolanan ing ngendi para raksasa mlaku-mlaku lan papan

Kodok 108

108 Frog Dibungkus dening Swiss François Perrier ing pertengahan abad kaping-19 kanggo ngatur dheweke ing adegan manungsa saben dinten. Ing

Ora ana sing bisa dideleng ing kene.

Ora ana sing bisa dideleng ing kene. Kabut tebal nglengkapi metropolis Tionghoa ing Changzhou. POTD 20181201 GAMBAR TARI

ombak nabrak mercusuar County Durham Seaham badai laut segara peringatan cuaca

Kacilakan gelombang

County Durham, Inggris Gelombang nabrak ing tembok pier ing Mercusuar Seaham amarga peringatan cuaca tetep ana ing papan

Lukisan minyak Caspar David Friedrich Abbey Ing Oak Horror Romantis tokoh sing nggawa suasana coffin medeni wit-witan sing mati

Seram Romantik

Lukisan lenga romantis Horror Caspar David Friedrich ing Abbey In the Forest, 1810 nggambarake klompok tokoh sing nggawa

Street lukisan lukisan gambar gambar superimposing lapisan modern modern

Lukisan Street saka Lukisan Klasik

Tampilan Street Artis Klasik Halley Docherty nggawe kolase kanthi gambar superimposing lukisan klasik menyang foto

cahya

Light Untitled (menyang "inovator" Wheeling Peachblow), Dan Flavin, 1966-68. POTD 20190706 | Ukiran dening Dan Flavin

Gotcha

Gotcha Kaloro wanita ngadhepi kamera keamanan ing ndhuwur dipasang ing struktur. Fotografi dening Matthew Henry

Serangan Spider Buta

Serangan Spider Giant Teater jalanan "Le Gardien du Temple" ing Toulouse, Prancis, ora kanggo

Gelas Manis Kaca Ray sinematik fotografi ireng lan putih mannequin mripat mascara-dilapisi bulu mata sedih

Nangis Kaca

Tangis Kaca Nggolek kaya film isih, foto sing dipotong iki nampilake minat Man Ray ing narasi sinematik.

Iki Omah

Iki Omah Tereska narik omah. Bocah enom sing jenenge Tereska nggambar gambar sing apik banget nalika dijaluk




dikirim ing Gambar Dina Iki lan diwenehi , , , .

Deleng LAGI ...

LOG-IN