Nangis getih

Ing acara "Dina Zikir" ing Seaham, Inggris, patung bersejarah prajurit "Tommy" wis dihiasi karo poppies.

Ing "Hari Pangeling-eling" prajurite sing tilar donya ing layanan saka Tentara Inggris ing Perang Donya Pisanan dipengeti.

Ing Britain, dina kasebut uga dikenal minangka Poppy Day, amarga poppies digunakake ing kono minangka simbol getih sing tumpah ing perang kasebut.

POTD 20181112 | Fotografi dening LEE SMITH


GAMBAR TARI




tagged .