Nangis getih

Ing acara "Dina Zikir" ing Seaham, Inggris, patung bersejarah prajurit "Tommy" wis dihiasi karo poppies.

Ing "Hari Pangeling-eling" prajurite sing tilar donya ing layanan saka Tentara Inggris ing Perang Donya Pisanan dipengeti.

Ing Britain, dina kasebut uga dikenal minangka Poppy Day, amarga poppies digunakake ing kono minangka simbol getih sing tumpah ing perang kasebut.

POTD 20181112 | Fotografi dening LEE SMITH


GAMBAR DINA IKI

Foto ireng lan putih bocah ing iklim salju

Sèket Lima Pangkat ing ngisor Zero

Sèket Puluh Gelar Ing ngisor iki Zero Kanggo luwih saka enem puluh taun, World Press Photo Foundation wis ngganti narasi visual

Seni ilusi gambar graffiti 3D

Gerbang Sinakit Gesang

Penyakit Gangguan Graffiti sing Gawe Ganggu Misuwur amarga khayalan dicet sing luar biasa.

instalasi seni joker provokatif nggantungake taxidermy jaran

Babagan

Jaran Karo Karo jaran sing disikat lan jamban emas, Maurizio Cattelan saestu dadi provokator ing jagad seni.

skateboarder Tony Hawk ing tanjakan ing ndhuwur akeh

Umur Cukup Mung Nomer: Tony Hawk ing 50 taun

Umur mung Nomer: Tony Hawk ing 50 Tony Hawk bisa uga dadi tokoh paling apik ing skateboard.

Spike Iki

Spike It Ing kutha gisik Nha Trang, Vietnam, pemain bola tampil pantai katon mabur liwat udhara

Ora ana sing bisa dideleng ing kene.

Ora ana sing bisa dideleng ing kene. Kabut tebal nglengkapi metropolis Tionghoa ing Changzhou. POTD 20181201 GAMBAR TARI

Kewan Segara Refleksi Penyu foto ireng lan putih Kristen Vizl Silent Kingdom: Donya ing ngisor Gelombang

Bayangan

Renungan foto putih lan putih Christian Vizl ing segara kewan sing ana ing bukune Senyap Karajan: Donya ing Teluk Gelombang

Lapisan gambar idaman intelijen Google ing lapisan idaman AI robot

Impian Robotik

Impian Robotik Nalika nggoleki foto ing internet, intelijen buatan Google digunakake kanggo ngurutake jutaan

Festivalaka Hadaka Matsuri Naked Man Candi Sayaiji Okayama Jepang akeh wong sing padhet

Festival Wong Naked

Festival Manungsa Naked Okayama, Jepang | Saben taun meh 10,000 wong melu Hadaka Matsuri, utawa Wong Naked

Mitos Pratelat Topik lan Legenda Paragraf Desfile de Mitos y Leyendas Medellin Kolombia Karibatan perang ala mistik nggawe kostum topeng

Mitos lan Legenda

Mitos lan Legenda Medellin, Kolombia | Persembahan ing parade Mitos lan Legenda, Photographer Joaquín Sarmiento

seni jalanan wong loro nganggo topeng

Penyayang-jaman Pandemi

Pencinta Jaman Pandemik ing saindenging jagad, seniman jalanan wis nggunakake pakaryan kanggo nggambarake kasunyatan sing anyar

Penari Masked

Penari Masked Penari topeng tampil ing festival ing Kathmandu, Nepal. Festival kasebut, sing dianakake ing biara, nggawa

Gelas Manis Kaca Ray sinematik fotografi ireng lan putih mannequin mripat mascara-dilapisi bulu mata sedih

Nangis Kaca

Tangis Kaca Nggolek kaya film isih, foto sing dipotong iki nampilake minat Man Ray ing narasi sinematik.

Bangunan pameran seni Venice Biennale kreteg patung Lorenzo Quinn instalasi kanal banyu saluran tangan sing terus nyabrang banyu

Venice Italia

Venice Italia Artis Italia Lorenzo Quinn Building Bridges, instalasi arca sing nuduhake enem pasangan tangan arching nggawe

gambar film wanita njupuk gambar patung Paskah ing Chili

Enigma Pulo Paskah

Enigma Pulo Paskah kanthi misteri, Rapa Nui - uga dikenal kanthi jeneng Pulo Paskah - ditemokake 1,000




dikirim ing Gambar Dina Iki lan diwenehi .