Citadel Sunset

Srengenge mubeng ing mburi Kuil Hercules ing Benteng Amman ing Yordania.

Prasasti ing marmer nuduhake manawa candhi dibangun ing taun 162 Masehi.

POTD 20181113 | Photograp by ZAID ABUTAHA


GAMBAR DINA IKI

patung seni ing tengah Gurun Sahara

Fungsi Gurun Aljazair minangka Museum

Fungsi Gurun Aljazair minangka Museum Sanajan misuwur ing dokumentasi taun 9/11, Thomas Hoepker nembak iki

Brexit

Lukisan tembok iki dening artis Banksy ing Dover (Inggris) nuduhake sawijining buruh, sing nyembah bintang saka

Kurang luwih

Kurang Kasedhiya Pengunjung ndeleng pamasangan dening seniman Jepang Tatsuo Miyajima kanthi judhul "Pati Pati" minangka bagean saka

Proud

Bangga wong jog munggah langkah-langkah sing dicet pelangi ing Taman Kebebasan Franklin D Roosevelt Four New York sajrone

Foto ireng lan putih bocah ing iklim salju

Sèket Lima Pangkat ing ngisor Zero

Sèket Puluh Gelar Ing ngisor iki Zero Kanggo luwih saka enem puluh taun, World Press Photo Foundation wis ngganti narasi visual

wanita dicelup nalika nari tango karo kancane

Milonga Piandel

Milonga Piandel Karla Gachet dikenal kanggo proyek foto dheweke sing nggawe dokumentasi urip ing Amerika Latin.

gambar gambar digital kanthi otomatis ing vas isih urip

Urip Digital

Life Digital Digital "Eksperimen digital pisanan saya kalebu gambar nggawe gambar urip sing inspirasi dening Monet," ujare artis

travel

Voyager Sólfarið - Sun Voyager, Reykjavík, Islandia; patung dening Jón Gunnar Árnason.

Loop Piandel 2017 David Altmejd Lukisan Patung ing kanvas

Lukisan Patung

Lukisan Sculptural David Altmejd nggawe karya sing asring mbedakake antara interior lan eksterior, permukaan lan struktur, perwakilan.

3 macan lan 3 pelatih sing tenggelam ing kolam renang kanggo motret

Pintu Tigers Sabanjure

Door Next Door Ing Safari Pantai Myrtle ing South Carolina, Amerika Serikat, Kevin Antle lan staf kerja karo dheweke

Taman fotografi ireng lan putih ing ngisor dalan wit kebon taman ijo

Kebon Swarga

Proyek saka Paradise Bet Dow proyek, Ing Taman, digawe ing taman Inggris lan Italia sing resmi, ing endi

Tren Musim Panas

Tren saka Fashion Fashion musim panas ketemu. Model nuduhake desain musim semi lan musim panas 2019 kanggo musim semi

Kabeh Duwe Kaendahan

Kabeh duwe kaendahan ... nanging ora kabeh wong bisa ndeleng. Graffiti | Ing Melbourne | Australia POTD 20181216 | Fotografi

Kabeh Katresnan Abadi Kanggo Artis Jepang Pumps Yayoi Kusama, kamar pangilon immersive dots titik seni cahya

Waluh tanpa wates

Waluh Tanpa wates Iki instalasi sing nggumunake, Kabeh Katresnan Abadi Kanggo labu, yaiku dening seniman Jepang Yayoi Kusama.

Fotografi drone njupuk truk ing uyah sing rata ing Bolivia ing wayah wengi

Lapangan Tanpa wates

Bidang gambar tanpa wates Drone wiwit miwiti nggambarake bidang fotografi, sing nggawe seniman nggawe lan njupuk




dikirim ing Gambar Dina Iki lan diwenehi , .

Deleng LAGI ...

LOG-IN