Lampu Malam

Wong seneng wengi ing kutha Tokyo.

Njupuk foto iki tegese njupuk risiko, amarga fotografer Alan Wong kudu nyetel kamerane ing tripod ing tengah-tengah juru wengi pungkasan.

"Ana sawetara wong sing mabuk lan nyoba nyetop kameraku," dheweke nulis, "nanging mesthi ditembak."

POTD 20181114 | Fotografi dening Alan Wong


GAMBAR TARI

Memori Kayu

Anggur Kayu Kayu, kelompok klompok bangku kayu saka Dinasti Qing (1644-1911), yaiku

Naga paling dawa

Paling dawa Naga Rowers nyoba kanggo break cathetan donya Guinness kanggo naga paling dawa

Kacilakan gelombang

County Durham, Inggris Gelombang nabrak ing tembok pier ing Lighthouse Seaham minangka peringatan cuaca

Tren Musim Panas

Tren saka Fashion Fashion musim panas ketemu. Model nuduhake desain musim semi lan musim panas

Kebon Swarga

Proyek saka Paradise Bet Dow proyek, Ing Taman, digawe kanthi resmi ing Inggris lan

Ice Fisher

Ice Fisher Aleksey Kondratyev seri fotografi 2017 Ice Fishers minangka kajian visual saka papan perlindungan makeshift

Shroud saka Somme

Shroud saka Relawan Somme saka Batalyon 1st saka Anglians Royal mbantu

Pungkasan Musim Panas

Pungkasane Musim Panas Ing cahya srengenge sing anget, pigeon mabur saka Frankfurt

Puncak pucuk

Puncak Jagged Dikirim ing asap saka liar kaya Washington State, ing serrated kasebut

Resiko Frostbite

Resiko Frostbite Ing mbukak nganti kiriman ulang hadiah Bebungah Nobel

Skor Urip kanggo Hardcore

Skor Urip kanggo Hardcore Genre musik sing dikenal minangka "rock punk" pancen unik

Impian Robotik

Impian Robotik Nalika nggoleki foto ing internet, intelijen buatan Google digunakake

Gotcha

Gotcha Kaloro wanita ngadhepi kamera keamanan ing ndhuwur dipasang ing struktur. POTD 20190102 | Fotografi dening

Lukisan Street saka Lukisan Klasik

Tampilan Street Artis Klasik Halley Docherty nggawe kolase kanthi gambar superimposing klasik

Antarane Garis

Antarane Lines Mist ngubengi sudhut flysch ing Basque Coast ing




tagged , , .