67 Taun

Joan lan Carl lenggah ing ngarep foto kulawarga sing dekorasi omah sing diduweni kanggo 54 taun.

"Sawise nikah taun 67 saling tresna lan ngormati padha-padha siji lan sijine isih sumunar," ujare fotografer, Meg Brock. "Katresnan ing babagan anyar iku katresnan. Katresnan sing tuwuh sajrone nyoba lan wektu iku inspirasi."

POTD 20181116 | Fotografi dening Meg Brock

GAMBAR TARI

Door Audrey

Door Audrey Kita njupuk liburan sing luar biasa karo kanca-kanca, mung mlaku-mlaku ing saindenging kutha NY,

Barbara Kruger

Barbara Kruger Akeh pasangan pakaryan Kruger nemokake foto nganggo pithy lan teks asertif kasebut

Puncak pucuk

Puncak Jagged Dikirim ing asap saka liar kaya Washington State, ing serrated kasebut

Lukisan Street saka Lukisan Klasik

Tampilan Street Artis Klasik Halley Docherty nggawe kolase kanthi gambar superimposing klasik

Kumelun City

Kumelun City

Tafsiran Modern

Tafsiran Modern Sawijining pemahat saka Marcus Golter nuduhake pati minangka fotografer selfie

Bayi

Bayi Bagéyan saka Giger Bar ing Gruyere, Swiss lan saka Museum Giger

travel

Voyager Sólfarið - Sun Voyager, Reykjavík, Islandia; patung dening Jón Gunnar Árnason.

Manhattan Piandel

Manhattan Piandel "Manhattanhenge" kaping sawetara ing taun, nalika srengenge srengenge langsung

Naga paling dawa

Paling dawa Naga Rowers nyoba kanggo break cathetan donya Guinness kanggo naga paling dawa

Art saka sudut pandang sing beda

Art saka sudut pandang sing beda Iki mburi gambar Pablo Picasso "Isih

Kodok 108

Frog 108 Dibungkus dening Swiss François Perrier ing pertengahan abad 19th kanggo ngatur dheweke

Resiko Frostbite

Resiko Frostbite Ing mbukak nganti kiriman ulang hadiah Bebungah Nobel

Ing Passing

Ing Passing karya Chris Fraser "In Passing" ngisolasi lan narik kawigaten kanthi ajaib lan

Mercusuar

Seniman omah Finlandia Pekka Niittyvirta lan Timo Aho wis nggawe "Garis (57 ° 59 ′ N, 7 °




tagged , .