Shroud saka Somme

Sukarelawan saka Batalyon 1st Royal Anglians mbantu ngetrapake sawetara tokoh sing dikutip 72,396 sing dadi bagean saka pameran 'Shroud of Somme' ing Taman Olimpiade Ratu Elizabeth ing London

POTD 201811120 | Photographer ora dingerteni


GAMBAR DINA IKI

landasan gelap madhangi siluet model sajrone pertunjukan busana YSL

Siap-siyap Nganggo Larian

Nganggo Siap Sajrone minggu fashion Paris ing taun iki, Yves Saint Laurent nampilake koleksi musim gugur / musim dingin wanita ing musim sayah 2020-21.

Fotografi drone njupuk truk ing uyah sing rata ing Bolivia ing wayah wengi

Lapangan Tanpa wates

Bidang gambar tanpa wates Drone wiwit miwiti nggambarake bidang fotografi, sing nggawe seniman nggawe lan njupuk

Lapisan gambar idaman intelijen Google ing lapisan idaman AI robot

Impian Robotik

Impian Robotik Nalika nggoleki foto ing internet, intelijen buatan Google digunakake kanggo ngurutake jutaan

peminat akeh sing seneng konser nuduhake pamirsa njerit KROQ Absolut Meh Acoustic Natal 2019

Absolut Meh Acoustic

Peminat Akustik Absolut surak sajrone KROQ Absolut Meh Acoustic Natal 2019 ing California. Photographema Emma McIntyre

Natal Natal

Pengunjung Natal Natal mlaku-mlaku nganggo obyek bercahya sajrone acara Taman Natal ing taman botani ing Berlin, Jerman.

Donya Virtual

World Virtual Ing London pengunjung Galeri Saatchi nggunakake kacathet kasunyatan virtual kanggo njelajah alas kuna. POTD 20181230 |

Kumelun City

Kumelun City

instalasi seni joker provokatif nggantungake taxidermy jaran

Babagan

Jaran Karo Karo jaran sing disikat lan jamban emas, Maurizio Cattelan saestu dadi provokator ing jagad seni.

Dock promenade buta kapal kapal laut saka impian Royal de Luxe Liverpool

Raksasa

The Buta Marionette raksasa iki yaiku tumitah perusahaan téater Prancis Royal de Luxe.

Resiko Frostbite

Resiko Frostbite Ing mbukak nganti kiriman ulang hadiah Bebungah Nobel menyang Dokter Congolese

Pungkasan Musim Panas

Pungkasane Musim Panas Ing cahya srengenge sing anget, pigeon mabur saka Frankfurt am Main; Jerman liwat

Pantai Sydney sajrone jam emas dibanjiri pelayan lan pesiar pantai

Ngrampungake Mentalitas Surf

Nanggepi Utilitas Muncul Surf Sawise ditutup limang minggu, Pantai Bondi ing Sydney wis mbukak maneh kanggo para perenang lan para peluncur.

cahya

Light Untitled (menyang "inovator" Wheeling Peachblow), Dan Flavin, 1966-68. POTD 20190706 | Ukiran dening Dan Flavin

Loop Piandel 2017 David Altmejd Lukisan Patung ing kanvas

Lukisan Patung

Lukisan Sculptural David Altmejd nggawe karya sing asring mbedakake antara interior lan eksterior, permukaan lan struktur, perwakilan.

demonstrasi klompok demonstrasi darurat klompok demonstrasi massa punah pemberontakan London Museum Sejarah Alam London

Pungkusan Massa Enam

Kepupusan Massa Enam ing Museum Sejarah Alam London, demonstrasi saka klompok demonstrasi 'darurat darurat' Extinction Rebellion a




dikirim ing Gambar Dina Iki lan diwenehi , , .

Deleng LAGI ...

LOG-IN