Art saka sudut pandang sing beda

Iki mburi gambar Pablo Picasso "Isih Urip ing ngarep jendela ing St Raphael."

Cathetan lan komentar bisa ditampilake ing pameran "Biografi Gambar-Kerja lan Bukti" ing Museum Berggrün ing Berlin.

POTD 20181122 | Photo by Jens Kalaene


GAMBAR DINA IKI

Plattenbau

Plattenbau

Pop Budaya Pulsar

Pop Budaya Pulsar Tutup album sing wis dadi budaya populer, desain Peter Seville kanggo Divisi Bungah 1979

Pamasangan cluster cluster klompok Casa Tomada Giant Ants Rafael Gomezbarros Saatchi Galeri London Kolombia.

Casa Tomada

Casa Tomada Ing Galeri Saatchi ing London, pengunjung menehi foto ing sandhinge "Casa Tomada," karya

instalasi seni kriya perceptual wanita pemilihan sampah India ing London Borough Market The Body Shop

Penggali Sampah India

Toko Badan ngeculake ... sepotong karya seni perceptual sing nggambarake pemetik sampah India ing Borough London

Festivalaka Hadaka Matsuri Naked Man Candi Sayaiji Okayama Jepang akeh wong sing padhet

Festival Wong Naked

Festival Manungsa Naked Okayama, Jepang | Saben taun meh 10,000 wong melu Hadaka Matsuri, utawa Wong Naked

Manhattan Piandel

Manhattan Magic "Manhattanhenge" kedadeyan kaping pirang-pirang ing taun, nalika srengenge langsung mlebu ing antarane bangunan kasebut. "Iku a

gambar film wanita njupuk gambar patung Paskah ing Chili

Enigma Pulo Paskah

Enigma Pulo Paskah kanthi misteri, Rapa Nui - uga dikenal kanthi jeneng Pulo Paskah - ditemokake 1,000

67 Taun

67 Taun Joan lan Carl lenggah ing ngarep foto kulawarga sing dekorasi omah sing diduweni 54 taun

Resiko Frostbite

Resiko Frostbite Ing mbukak nganti kiriman ulang hadiah Bebungah Nobel menyang Dokter Congolese

Kabeh Katresnan Abadi Kanggo Artis Jepang Pumps Yayoi Kusama, kamar pangilon immersive dots titik seni cahya

Waluh tanpa wates

Waluh Tanpa wates Iki instalasi sing nggumunake, Kabeh Katresnan Abadi Kanggo labu, yaiku dening seniman Jepang Yayoi Kusama.

Skala Sampeyan

Skala Artis Skala Manungsa Charles Ray ngadeg ing sandhinge Gugur '91

Proud

Bangga wong jog munggah langkah-langkah sing dicet pelangi ing Taman Kebebasan Franklin D Roosevelt Four New York sajrone

Cadillac Ranch

Cadillac Ranch Cadillac Ranch minangka instalasi seni lan patung umum ing Amarillo, Texas, AS. Iki digawe ing

ombak nabrak mercusuar County Durham Seaham badai laut segara peringatan cuaca

Kacilakan gelombang

County Durham, Inggris Gelombang nabrak ing tembok pier ing Mercusuar Seaham amarga peringatan cuaca tetep ana ing papan

dog in pengering rambut salon pink in Bangkok

Puphum Posh sing Diutus ing Bangkok

Puri Posh sing Diutus ing obsesi asu purwa Bangkok Bangkok dadi prioritas kabutuhan kewan sing wis diresiki.




dikirim ing Gambar Dina Iki lan diwenehi , , .

Deleng LAGI ...

LOG-IN