Art saka sudut pandang sing beda

Iki mburi gambar Pablo Picasso "Isih Urip ing ngarep jendela ing St Raphael."

Cathetan lan komentar bisa ditampilake ing pameran "Biografi Gambar-Kerja lan Bukti" ing Museum Berggrün ing Berlin.

POTD 20181122 | Foto dening Jens Kalaene


 

GAMBAR DINA IKI

Stanley Kubrick's sci-fi classic 2001: A Space Odyssey - ditemokake ing wilayah sing adoh saka ara-ara samun ing Utah

Stanley Kubrick's sci-fi classic 2001: A Space Odyssey - ditemokake ing wilayah sing adoh saka ara-ara samun ing Utah

Obyek mistis sing nggambarake tokoh dewan sing ora ana gandhengane karo tukang tukang Minimalis, John McCracken, utawa malah monolit kasebut

Aleksey Kondratyev 2017 Ice Fishers ndhelikake kali beku Kali Ishim mancing ing North-Central Kazakhstan

Ice Fisher

Seri fotografi Ice Fishers Aleksey Kondratyev ing taun 2017 Ice Fishers minangka panelitian visual papan perlindungan sementara sing digunakake para nelayan Kazakh

Citadel Sunset

Citadel Sunset Srengenge mubeng ing mburi Kuil Hercules ing Benteng Amman ing Jordan. Prasasti ing

Topeng pasuryan Mona Lisa, virus corona covid-19 ponsel seni Barcelona

Mona Lisa ing Kongres Dunia Seluler

Mona Lisa ing The World World Congress People ngirim poster ing dalan Barcelona dening seniman kutha Italia

Artis nggambar seniman, nggambar seniman.

Kaping pisanan, aku pengin sampeyan kabeh ora pegel karo judhul kasebut. Aku ora bisa mikir babagan

Serangan Spider Buta

Serangan Spider Giant Teater jalanan "Le Gardien du Temple" ing Toulouse, Prancis, ora kanggo

Lawang Ajaib Loro

Lawang Ajaib Loro

Patung Paus nyekel Sepur sing nabrak

Foto iki dijupuk sawise kacilakan meh bencana kedadeyan ing wulan November 2020. Sepur wis nggegirisi

demonstrasi klompok demonstrasi darurat klompok demonstrasi massa punah pemberontakan London Museum Sejarah Alam London

Pungkusan Massa Enam

Kepupusan Massa Enam ing Museum Sejarah Alam London, demonstrasi saka klompok demonstrasi 'darurat darurat' Extinction Rebellion a

Kayu bakar gurita kayu musim panas gedhe kanggo festival musim panas

Burning Man

Burning Man

Fotografi drone njupuk truk ing uyah sing rata ing Bolivia ing wayah wengi

Lapangan Tanpa wates

Bidang gambar tanpa wates Drone wiwit miwiti nggambarake bidang fotografi, sing nggawe seniman nggawe lan njupuk

Penghargaan Fotografer Mamalia Taun 2021: Kewan Liar Inggris ing Lockdown

Foto Daniel Whitby saka Rhinolophidae (dikenal minangka bat tapel jaran sing luwih murah), menang papan pisanan kanggo 'Mammal Photographer

Ora sengaja Wes Anderson

Ora sengaja Wes Anderson

Ora sengaja Wes Anderson

patung Anggur klentik saka bangku kayu Qing Dinasti Ai Weiwei perabotan repurposed

Memori Kayu

Gandum Kayu Kayu, kluster saka bangku kayu saka Dinasti Qing (1644-1911), kalebu bagean Ai Weiwei

gambar pantai kanthi watu sing dituduhake karo tandhing kafe vinta sing diowahi dadi pemandangan

Impian ing Donya Nyata

Impian ing Donya Nyata Ing seri foto, Invasivo, fotografer Samm Escobar Solano campuran fotografi nganggo digital stark




Tags: