Pa Respect

Walikota London, Sadiq Khan, ngormati dheweke ing Peringatan marang wong-wong Yahudi sing dipateni ing Eropa sajrone kunjungan telung dina menyang kepala Eropa.

POTD 20181123 | Foto: Stefan Rousseau


GAMBAR DINA IKI

Payung Kuning Kuning Teju Ranch Kidul California paripolah dalan Christo Jeanne-Claude 1984 80an

Payung

Umbrellas: Proyek dening duo seni lingkungan Christo lan Jeanne-Claude antara taun 1984 lan 1991.

Bayi

Bayi Bagéyan saka Giger Bar ing Gruyere, Swiss lan saka Museum Giger tembok bayi iki

Proud

Bangga wong jog munggah langkah-langkah sing dicet pelangi ing Taman Kebebasan Franklin D Roosevelt Four New York sajrone

Ora ana sing bisa dideleng ing kene.

Ora ana sing bisa dideleng ing kene. Kabut tebal nglengkapi metropolis Tionghoa ing Changzhou. POTD 20181201 GAMBAR TARI

seni malang seni jembatan jembar segara laut segara oranye sing cerah dheweke Pambang, Christo & Jeanne-Claude, 2016

Art minangka Lanskap

Art minangka Lanskap Piers Ngambang, Christo & Jeanne-Claude, 2016 POTD 20190712 | Instalasi dening Christo & Jeanne-Claude

Pop Budaya Pulsar

Pop Budaya Pulsar Tutup album sing wis dadi budaya populer, desain Peter Seville kanggo Divisi Bungah 1979

seni jalanan wong loro nganggo topeng

Penyayang-jaman Pandemi

Pencinta Jaman Pandemik ing saindenging jagad, seniman jalanan wis nggunakake pakaryan kanggo nggambarake kasunyatan sing anyar

gambar gambar digital kanthi otomatis ing vas isih urip

Urip Digital

Life Digital Digital "Eksperimen digital pisanan saya kalebu gambar nggawe gambar urip sing inspirasi dening Monet," ujare artis

Sajarah

Sejarah Yayasan Solomon R. Guggenheim didegaké ing 1937, lan papan sing didhasarake ing New York pisanan

Bocah lanang Brasil lungguh ing pundhak wong lanang Brasil kanthi nyenengake para penonton bal-balan

Nyenengake Gol - Juara Copa

Nyenengake Gol Ing final saka Copa Libertadores, para penggemar tim bal-balan Flamengo ing Brazil dadi bungah

Plattenbau

Plattenbau

travel

Voyager Sólfarið - Sun Voyager, Reykjavík, Islandia; patung dening Jón Gunnar Árnason.

wanita dicelup nalika nari tango karo kancane

Milonga Piandel

Milonga Piandel Karla Gachet dikenal kanggo proyek foto dheweke sing nggawe dokumentasi urip ing Amerika Latin.

kekuwatan muter radikal Valie Export penindasan wanita ekstrem sing ditindhes lanang

Power Play

Power Play Valie Export, yaiku seniman Austria sing misuwur kanthi foto lan pagelaran radikal babagan awak wanita

Museum Digital

Team Museum Digital Lab Borderless minangka museum seni digital anyar ing Tokyo. Iki dilengkapi karya cahya lan ramalan




dikirim ing Gambar Dina Iki lan diwenehi , .

Deleng LAGI ...

LOG-IN