Tafsiran Modern

Pemahat saka pemahat Marcus Golter nuduhake pati minangka fotografer selfie karo ponsel ing arcade arcade ing Stadtgottesacker ing Halle (Jerman, Saxony-Anhalt).

Perkuburan, sing penting kanggo sejarah budaya, dibangun ing abad 16th ing model Camposanto ing Pisa, Italia, lan saiki dianggep minangka siji-sijine jinis lor Alps. Ing taun-taun pungkasan, bagean penting saka wilayah kasebut wis dibangun maneh.

POTD 20181130 | Fotografi: Hendrik Schmidt


GAMBAR DINA IKI

Kurang luwih

Kurang Kasedhiya Pengunjung ndeleng pamasangan dening seniman Jepang Tatsuo Miyajima kanthi judhul "Pati Pati" minangka bagean saka

Lokasi Mboten umum

Lokasi Mboten umum ing Bucharest (Romania) Museum seni anyar dibukak ing bunker Stalin; dijenengi "Muzeul de arta

Pop Budaya Pulsar

Pop Budaya Pulsar Tutup album sing wis dadi budaya populer, desain Peter Seville kanggo Divisi Bungah 1979

Diplo DJing ing ruang tamu nglawan latar mburi ijo

Diplo Terus Pesta

Diplo Nglindhungi Partai Going Via ing Instagram, Youtube, lan Twitch, DJ sing dikenal internasional, Diplo, musik live-streaming nganti ewu

ing lampu instalasi lampu Chris Fraser sing refracted corak berwarna bayangan warni obscuras

Ing Passing

Ing Passing karya Chris Fraser "In Passing" ngisolasi lan menehi kawigaten marang kualitas cahya sing ajaib lan misterius

Bocah lanang Brasil lungguh ing pundhak wong lanang Brasil kanthi nyenengake para penonton bal-balan

Nyenengake Gol - Juara Copa

Nyenengake Gol Ing final saka Copa Libertadores, para penggemar tim bal-balan Flamengo ing Brazil dadi bungah

Bayangake Menara Damai Yoko Ono John Lennon memori seni pamasangan seni Teluk Kollafjorour cedhak lampu kolom Pulo Jepangkkavik

Art kanggo Damai

Art kanggo Damai Menara Damai Damai iku minangka pengeling-eling digawe saka seniman lan musisi Jepang-Amerika Yoko Ono.

Payung Kuning Kuning Teju Ranch Kidul California paripolah dalan Christo Jeanne-Claude 1984 80an

Payung

Umbrellas: Proyek dening duo seni lingkungan Christo lan Jeanne-Claude antara taun 1984 lan 1991.

Richard Mosse ngilangi teknologi film inframerah militer nggambarake instalasi magenta layung abang lavender fotografi Pegunungan Demokratik Kongo

Hunches & Bunches

Hunches & Bunches Richard Mosse nggunakake teknologi film militer sing bubar ditetepake ing Perang Dunia II dadi

Argentina

Foto Argentina dening Eduardo Sánchez | La Boca | Buenos Aires | Argentina POTD 20181213

Lukisan minyak Caspar David Friedrich Abbey Ing Oak Horror Romantis tokoh sing nggawa suasana coffin medeni wit-witan sing mati

Seram Romantik

Lukisan lenga romantis Horror Caspar David Friedrich ing Abbey In the Forest, 1810 nggambarake klompok tokoh sing nggawa

es pemotong esuke cityscape city skyline Harbin China pola geometri pola beku kali

Pemotong es

Pemotong Ais Minangka persiapan kanggo festival es lan salju Harbin, para pekerja nggunakake mesin kanggo ngethok blok gedhe

Sajarah

Sejarah Yayasan Solomon R. Guggenheim didegaké ing 1937, lan papan sing didhasarake ing New York pisanan

overhead nembak saka ballerinas enom ing tutus cepet-cepet mudhun tangga

Bustling Ballerinas

Bustling Ballerinas Gambar 2002 iki nuduhake balerinas enom, umur enem nganti wolung taun, balap liwat lorong Casina

Ora ana sing bisa dideleng ing kene.

Ora ana sing bisa dideleng ing kene. Kabut tebal nglengkapi metropolis Tionghoa ing Changzhou. POTD 20181201 GAMBAR TARI




dikirim ing Gambar Dina Iki lan diwenehi , .

Deleng LAGI ...

LOG-IN