Banksy Rawuh ing Tembok Berlin

Eric Ward & Ben Gallagher

Sing gedhe-gedhe edan yen mikir yen bisa ngowahi jagad iki, sapa sing nglakoni? Hackerbay, kolektif hacking hacking ing saindenging jagad iki, ngiringan tembung 'Hacker'.

Kanggo wektu sing dawa banget, 'peretas' wis typographic minangka nyimpang, introverts, lan malah kriminal. Peretas disinaoni dhewe, ahli teknologi sing didorong kanthi kudu mandheg sinau, mbangun lan nambah. Ing Hackerbay, misi kita kanggo Globalisasi Hacker Budaya, kemungkinan pikirane tanpa wates.

  • Digawe dening Eric Ward & Ben Gallagher.
  • Musik ing video iki: Kepupusan Lagu - Ikon | Artis Zachary Scott Lemmon 655673022 | Album Setting Scene ICON15 (Cahya)