Manhattan Piandel

"Manhattanhenge" kedadeyan kaping pirang-pirang ing taun, nalika srengenge srengenge langsung ing antarane bangunan kasebut.

"Iki nembak sing tantangan amarga sampeyan ora bisa meremok suwene suwe, mula sampeyan kudu siyap kanggo nangkep ing wektu sing tepat," jelas fotografer, Josh Namdar.

"Kejabi sinar matahari sing apik, aku pancen seneng karo bayangan sing dawa sing digawe srengenge sajrone wektu kasebut."

POTD 20181111 | Fotografi dening Josh Namdar


GAMBAR TARI

Argentina

Foto Argentina dening Eduardo Sánchez | La Boca | Buenos Aires | Argentina POTD 20181213

Lokasi Mboten umum

Lokasi Mboten umum ing Bucharest (Romania) Museum seni anyar dibukak ing bunker Stalin;

Art minangka Lanskap

Art minangka Landskap Piers Ngambang, Christo & Jeanne-Claude, 2016 POTD 20190712 | Instalasi dening Christo

Lawang Ajaib Loro

Tanah Magis ing Lawang Ndhuwur Luis Alfonso Orellana aku mlaku-mlaku ngubengi bukit Valparaíso ing ngendi sampeyan

Sunrise Swiss

Sunrise Swiss Ing sisih lor Swiss, wedhok salju mangsa ing gunung Wasserflue. Photographer Christian Gehrig dianakake

Citadel Sunset

Citadel Sunset Srengenge mubeng ing mburi Kuil Hercules ing Benteng Amman ing

Brexit

Lukisan tembok iki dening artis Banksy ing Dover (Inggris) nuduhake sawijining buruh, sing lagi hammered

Art saka sudut pandang sing beda

Art saka sudut pandang sing beda Iki mburi gambar Pablo Picasso "Isih

Power Play

Power Play Valie Export, yaiku seniman Austria sing misuwur kanthi foto lan pagelaran radikal

Pedhot Floral

Flora explosions: Piagam introduksi saka artis Cai Guo-Qiang, The Wave Wave kinerja, Elegy, bab siji

Payung

Payung, yaiku proyek dening duo artis lingkungan Christo lan Jeanne-Claude ing antarane

Festival Wong Naked

Festival Manungsa Naked Okayama, Jepang | Saben taun meh 10,000 wong melu ing Hadaka

Papan Liyane

Liyane Merseyside, UK | Potongan patung digawe ing taun 1997 dening seniman Inggris, Sir Antony

Tafsiran Modern

Tafsiran Modern Sawijining pemahat saka Marcus Golter nuduhake pati minangka fotografer selfie

Natal Natal

Pengunjung Natal Natal mlaku-mlaku nganggo obyek bercahya sajrone acara Natal Taman Natal




tagged , , .