Manhattan Piandel

"Manhattanhenge" kedadeyan kaping pirang-pirang ing taun, nalika srengenge srengenge langsung ing antarane bangunan kasebut.

"Iki nembak sing tantangan amarga sampeyan ora bisa meremok suwene suwe, mula sampeyan kudu siyap kanggo nangkep ing wektu sing tepat," jelas fotografer, Josh Namdar.

"Kejabi sinar matahari sing apik, aku pancen seneng karo bayangan sing dawa sing digawe srengenge sajrone wektu kasebut."

POTD 20181111 | Fotografi dening Josh Namdar


GAMBAR TARI

Argentina

Foto Argentina dening Eduardo Sánchez | La Boca | Buenos Aires | Argentina POTD 20181213

Barbara Kruger

Barbara Kruger Akeh pasangan pakaryan Kruger nemokake foto nganggo pithy lan teks asertif kasebut

Puncak pucuk

Puncak Jagged Dikirim ing asap saka liar kaya Washington State, ing serrated kasebut

Pa Respect

Paid Ngabari walikota London, Sadiq Khan, ngormati ing Pengetan menyang

Resiko Frostbite

Resiko Frostbite Ing mbukak nganti kiriman ulang hadiah Bebungah Nobel

Skala Sampeyan

Skala Artis Skala Manungsa Charles Ray ngadeg ing sandhinge Gugur '91

Sunrise Swiss

Sunrise Swiss Ing sisih lor Swiss, wedhok salju mangsa ing gunung Wasserflue. Photographer Christian Gehrig dianakake

Proud

Bangga wong jog munggah langkah-langkah sing dicet pelangi ing Taman Kebebasan Franklin D Roosevelt Four

Citadel Sunset

Citadel Sunset Srengenge mubeng ing mburi Kuil Hercules ing Benteng Amman ing

Pungkasan Musim Panas

Pungkasane Musim Panas Ing cahya srengenge sing anget, pigeon mabur saka Frankfurt

struktur

Struktur Salah sawijining karya kain paling penting yaiku Suh yaiku judhul "Seoul Home / Seoul Home / Kanazawa

wektu

Fotografi wayahe Wayah wektu dening Asif Aman, acara pemotretan kiriman. POTD 20181231 | Fotografi

Dis-Assemblage

Dis-Assemblage Damián Ortega's Cosmic Thing, 2002 tanpa keraguan salah sawijining sing paling misuwur

Pedhot Floral

Flora explosions: Piagam introduksi saka artis Cai Guo-Qiang, The Wave Wave kinerja, Elegy, bab siji

Lawang Ajaib Loro

Tanah Magis ing Lawang Ndhuwur Luis Alfonso Orellana aku mlaku-mlaku ngubengi bukit Valparaíso ing ngendi sampeyan




tagged , , .