Cadillac Ranch

Cadillac Ranch minangka instalasi seni patung umum ing Amarillo, Texas, AS. Iki digawe ing 1974 dening Chip Lord, Hudson Marquez lan Doug Michels, sing dadi bagéan saka grup seni Ant Farm.

POTD 20181206 | Photo by Matan Levanon

Banjur lan Saiki

Instalasi sepasang Cadillacs (1949-1963) sepasang dikubur sepisanan ing lemah. Dipasang ing 1974, mobil-mobil kasebut minangka mobil lawas, digunakake utawa mobil-mobil sampah - bebarengan karo generasi penerus garis mobil - lan evolusi sing cocog karo kothak buntut.


GAMBAR DINA IKI

Ora sengaja Wes Anderson

Ora sengaja Wes Anderson

Sutradara Wes Anderson sing Sengaja, Wes Anderson, duwe estetika merek dagang ing kabeh filme: suralisalis pastel

kaca crita saka film "Parasite"

Sadurunge "Parasite"

Sadurunge "Parasite" Sadurunge Bong Joon-Ho's Parasite minangka film sing diakoni sacara kritis, plot cipta film kasebut mung seri

Loop Piandel 2017 David Altmejd Lukisan Patung ing kanvas

Lukisan Patung

Lukisan Sculptural David Altmejd nggawe karya sing asring mbedakake antara interior lan eksterior, permukaan lan struktur, perwakilan.

Gotcha

Gotcha Kaloro wanita ngadhepi kamera keamanan ing ndhuwur dipasang ing struktur. Fotografi dening Matthew Henry

Ottamthullal

Ottamthullal Artis nyadhang latar mburi kanggo nindakake tarian seni India sing disebut "Ottamthullal" ing taunan

Bocah lanang Brasil lungguh ing pundhak wong lanang Brasil kanthi nyenengake para penonton bal-balan

Nyenengake Gol - Juara Copa

Nyenengake Gol Ing final saka Copa Libertadores, para penggemar tim bal-balan Flamengo ing Brazil dadi bungah

papat biksu nganggo jubah oranye mlaku ing garis nganggo topeng covid-19

Sami-sami Nganggo Topeng

Sami-sami karo Topeng ing Bangkok, Thailand, para Buddha Buddha nganggo perisai rai lan topeng kanggo nglindhungi awake saka koronavirus nalika

Iki Omah

Iki Omah Tereska narik omah. Bocah enom sing jenenge Tereska nggambar gambar sing apik banget nalika dijaluk

pesawat udhara pesawat sing ditetepake ing bandara ing Jerman

Globalisasi Ground

Globalisasi Ground njupuk menyang langit, fotografer udara - Tom Hegen - nggunakake titik vantase dheweke kanggo nyathet

peminat akeh sing seneng konser nuduhake pamirsa njerit KROQ Absolut Meh Acoustic Natal 2019

Absolut Meh Acoustic

Peminat Akustik Absolut surak sajrone KROQ Absolut Meh Acoustic Natal 2019 ing California. Photographema Emma McIntyre

Payung Kuning Kuning Teju Ranch Kidul California paripolah dalan Christo Jeanne-Claude 1984 80an

Payung

Umbrellas: Proyek dening duo seni lingkungan Christo lan Jeanne-Claude antara taun 1984 lan 1991.

instalasi seni kriya perceptual wanita pemilihan sampah India ing London Borough Market The Body Shop

Penggali Sampah India

Toko Badan ngeculake ... sepotong karya seni perceptual sing nggambarake pemetik sampah India ing Borough London

Pesenan Luck sing Apik

Pesona apik sing nduwe artis Cai Zhaowang ngasilake babi aluminium emas ing Linyi (China), kanggo nyambut taun ngarep

ing lampu instalasi lampu Chris Fraser sing refracted corak berwarna bayangan warni obscuras

Ing Passing

Ing Passing karya Chris Fraser "In Passing" ngisolasi lan menehi kawigaten marang kualitas cahya sing ajaib lan misterius

Citadel Sunset

Citadel Sunset Srengenge mubeng ing mburi Kuil Hercules ing Benteng Amman ing Jordan. Prasasti ing




dikirim ing Gambar Dina Iki lan diwenehi , .