Cadillac Ranch

Cadillac Ranch minangka instalasi seni patung umum ing Amarillo, Texas, AS. Iki digawe ing 1974 dening Chip Lord, Hudson Marquez lan Doug Michels, sing dadi bagéan saka grup seni Ant Farm.

POTD 20181206 | Photo by Matan Levanon

Banjur lan Saiki

Instalasi sepasang Cadillacs (1949-1963) sepasang dikubur sepisanan ing lemah. Dipasang ing 1974, mobil-mobil kasebut minangka mobil lawas, digunakake utawa mobil-mobil sampah - bebarengan karo generasi penerus garis mobil - lan evolusi sing cocog karo kothak buntut.


GAMBAR TARI

Lokasi Mboten umum

Lokasi Mboten umum ing Bucharest (Romania) Museum seni anyar dibukak ing bunker Stalin;

Kurang luwih

Kurang Kasedhiya Pengunjung ndeleng pamasangan dening seniman Jepang Tatsuo Miyajima kanthi judhul "Pati Pati"

Pahargyan Natal

Perayaan Natal Jerman sing misuwur amarga pasar Natal, kaya ing Frankfurt. Saben

Serangan Spider Buta

Serangan Spider Giant Teater jalanan "Le Gardien du Temple" ing Toulouse,

Puncak pucuk

Puncak Jagged Dikirim ing asap saka liar kaya Washington State, ing serrated kasebut

Brexit

Lukisan tembok iki dening artis Banksy ing Dover (Inggris) nuduhake sawijining buruh, sing lagi hammered

Web Pengetahuan

Web Katrangan Katrangan yaiku pamasangan khusus situs Chiharu Shiota yaiku Crossing (2018) kanggo 2018

struktur

Struktur Salah sawijining karya kain paling penting yaiku Suh yaiku judhul "Seoul Home / Seoul Home / Kanazawa

Penggali Sampah India

Toko Badan ngeculake ... sepotong karya seni persepsi sing nggambarake sampah India

Door Audrey

Door Audrey Kita njupuk liburan sing luar biasa karo kanca-kanca, mung mlaku-mlaku ing saindenging kutha NY,

Girl Girl Balon Banksy

Balon Bocah Eric Bank Ward | San Francisco Kita nggawe video kanggo Jerman

Antarane Garis

Antarane Lines Mist ngubengi sudhut flysch ing Basque Coast ing

Ora Raos

Ora Wadhu Wong wadon ndeleng foto gedhe banget nganggo tangan lawas sing kerut

Ice City

Ice City Sugeng rawuh ing Harbin, kutha ing North East China, sing saben taun dadi host

Lampu Malam

Lampu wengi Wong seneng wengi ing kutha ing Tokyo. Njupuk foto iki




tagged , .