John Lennon

Nick Fewings | Bedminster | Bristol | Inggris

Saben taun, artis jalanan paling apik saka sak ndonya dijaluk Upfest.

Upfest adhedhasar ing Bedminster, pinggiran pinggiran Bristol. Komunitas lokal ngidini seniman nglukis omah, toko, pub, bangunan.

Kesenian kasebut tetep ana sajrone rolas wulan sadurunge seniman anyar diundang kanggo nuduhake katrampilan kreatif. Gambar John Lennon iki ana ing tembok sisih parkir mobil Aldi.

POTD 20181209


GAMBAR TARI

Pa Respect

Paid Ngabari walikota London, Sadiq Khan, ngormati ing Pengetan menyang

Ice Fisher

Ice Fisher Aleksey Kondratyev seri fotografi 2017 Ice Fishers minangka kajian visual saka papan perlindungan makeshift

Ottamthullal

Ottamthullal Artis nyadhang latar mburi kanggo nindakake tarian seni India sing diarani

Spike Iki

Spike It Ing kutha gisik Nha Trang, Vietnam, pemain voli pantai katon

Montain Morning

Mountain Morning Tukang foto nyipta kamera ing sisih ndhuwur Gunung Daisen ing Tottori

Art minangka Lanskap

Art minangka Landskap Piers Ngambang, Christo & Jeanne-Claude, 2016 POTD 20190712 | Instalasi dening Christo

Seram Romantik

Lukisan lenga romantis Horror Caspar David Friedrich ing Abbey In the Oak Forest, 1810 nggambarake

Lampu futuristik

Lampu futuristik Rekam jangka panjang iki nampilake jembatan laut sing paling dawa ing saindenging jagad. Iki nyambungake Hong

Skala Sampeyan

Skala Artis Skala Manungsa Charles Ray ngadeg ing sandhinge Gugur '91

Antarane Garis

Antarane Lines Mist ngubengi sudhut flysch ing Basque Coast ing

Gotcha

Gotcha Kaloro wanita ngadhepi kamera keamanan ing ndhuwur dipasang ing struktur. POTD 20190102 | Fotografi dening

Nangis Kaca

Tangis Kaca Nggolek kaya film isih, foto sing dipotong iki nuduhake kapentingan Man Ray

Applied nglukis

Disalin Artis Artis Ketebalan | Ing Minggu Fesyen China, Hu Sheguang nampilake koleksi

Naga paling dawa

Paling dawa Naga Rowers nyoba kanggo break cathetan donya Guinness kanggo naga paling dawa

Pesenan Luck sing Apik

Pesona apik Zinkowang sing nggambarake Artis Cai Zhaowang ngasilake babi aluminium Emas ing Linyi (China), menyang




tagged , , .