John Lennon

Nick Fewings | Bedminster | Bristol | Inggris

Saben taun, artis jalanan paling apik saka sak ndonya dijaluk Upfest.

Upfest adhedhasar ing Bedminster, pinggiran pinggiran Bristol. Komunitas lokal ngidini seniman nglukis omah, toko, pub, bangunan.

Kesenian kasebut tetep ana sajrone rolas wulan sadurunge seniman anyar diundang kanggo nuduhake katrampilan kreatif. Gambar John Lennon iki ana ing tembok sisih parkir mobil Aldi.

POTD 20181209


GAMBAR DINA IKI

seni jalanan wong loro nganggo topeng

Penyayang-jaman Pandemi

Pencinta Jaman Pandemik ing saindenging jagad, seniman jalanan wis nggunakake pakaryan kanggo nggambarake kasunyatan sing anyar

Kodok 108

108 Frog Dibungkus dening Swiss François Perrier ing pertengahan abad kaping-19 kanggo ngatur dheweke ing adegan manungsa saben dinten. Ing

Manhattan Piandel

Manhattan Magic "Manhattanhenge" kedadeyan kaping pirang-pirang ing taun, nalika srengenge langsung mlebu ing antarane bangunan kasebut. "Iku a

Sembah marang para Dewa

Nyembah Dewa-dewa Wong sing ngliwati tembok kanthi warna berwarna ing kutha Indiaabad. Ing

Nangis getih

Nangis Getih Nalika mlaku menyang "Dina Zikir" ing Seaham, Inggris, patung prajurit bersejarah "Tommy

kembang api bledosan kembang api ing ngarep omah China China Kinerja Gelombang Sembilan Elegy: Ledakan Acara pertunjukan kanthi stasiun Cai Guo-Qiang Power

Pedhot Floral

Floral explosions: Piagam introduksi saka artis Cai Guo-Qiang, The Wave Wave kinerja, Elegy, bab siji saka Elegy: Ledakan Acara nampilake a

3 macan lan 3 pelatih sing tenggelam ing kolam renang kanggo motret

Pintu Tigers Sabanjure

Door Next Door Ing Safari Pantai Myrtle ing South Carolina, Amerika Serikat, Kevin Antle lan staf kerja karo dheweke

Richard Mosse ngilangi teknologi film inframerah militer nggambarake instalasi magenta layung abang lavender fotografi Pegunungan Demokratik Kongo

Hunches & Bunches

Hunches & Bunches Richard Mosse nggunakake teknologi film militer sing bubar ditetepake ing Perang Dunia II dadi

buku-buku kawruh web instalasi seni seni kusut lingkungan atmosfer liyane Crossing 2018 Melbourne Art Fair Chiharu Shiota

Web Pengetahuan

Webs of Knowledge Picture yaiku pamasangan khusus situs Chiharu Shiota, The Crossing (2018) kanggo 2018 Art Artis XNUMX.

Tafsiran Modern

Tafsiran Modhèl kaluwihan pemahat Marcus Golter nuduhake pati minangka foto fotografer nganggo ponsel ing

overhead nembak saka ballerinas enom ing tutus cepet-cepet mudhun tangga

Bustling Ballerinas

Bustling Ballerinas Gambar 2002 iki nuduhake balerinas enom, umur enem nganti wolung taun, balap liwat lorong Casina

Festivalaka Hadaka Matsuri Naked Man Candi Sayaiji Okayama Jepang akeh wong sing padhet

Festival Wong Naked

Festival Manungsa Naked Okayama, Jepang | Saben taun meh 10,000 wong melu Hadaka Matsuri, utawa Wong Naked

Resiko Frostbite

Resiko Frostbite Ing mbukak nganti kiriman ulang hadiah Bebungah Nobel menyang Dokter Congolese

Kumelun City

Kumelun City

peminat akeh sing seneng konser nuduhake pamirsa njerit KROQ Absolut Meh Acoustic Natal 2019

Absolut Meh Acoustic

Peminat Akustik Absolut surak sajrone KROQ Absolut Meh Acoustic Natal 2019 ing California. Photographema Emma McIntyre




dikirim ing Gambar Dina Iki lan diwenehi , , .

Deleng LAGI ...

LOG-IN