Ottamthullal

Artis nyadhang latar mburi kanggo nindakake tarian seni India sing diarani "Ottamthullal" ing festival Vrischikolsavam taunan wolung dina, sing nduwe prosesi gajah hiasan sing dihiasi bebarengan karo konser drum lan trompet, ing kuil Sree Poornathrayeesa ing Kochi, India .

POTD 20181214 | Fotografi ora dingerteni


GAMBAR TARI

Sarapan ing Lindy

Sarapan ing Lindy dening Christopher Tamas Kovacs. "Gambar pirang-pirang gambar seni sing apik dijupuk ing Manhattan,"

Cadillac Ranch

Cadillac Ranch Cadillac Ranch minangka instalasi seni lan patung umum ing Amarillo, Texas, AS.

Marang Grey Tristesse

Marang Grey Tristesse Karya seni iki kanthi irah-irahan "Pamburu Pamburu" lan asale saka seniman Italia Federico

Pedhot Floral

Flora explosions: Piagam introduksi saka artis Cai Guo-Qiang, The Wave Wave kinerja, Elegy, bab siji

Sembah marang para Dewa

Nyembah Dewa-dewa Wong lanang ngliwati tembok kanthi warna-warni ing India

Lukisan Street saka Lukisan Klasik

Tampilan Street Artis Klasik Halley Docherty nggawe kolase kanthi gambar superimposing klasik

Proud

Bangga wong jog munggah langkah-langkah sing dicet pelangi ing Taman Kebebasan Franklin D Roosevelt Four

Plattenbau

Plattenbau

Art saka sudut pandang sing beda

Art saka sudut pandang sing beda Iki mburi gambar Pablo Picasso "Isih

Hunches & Bunches

Hunches & Bunches Richard Moss nggunakake teknologi film militer sing bubar ditetepake ing wiwitan

Tragedi

Tragedi Ing pagelaran ephemeral, gambar gunpowder, lan nyekel instalasi, Cai Guo-Qiang nyinau papane manungsa

Casa Tomada

Casa Tomada Ing Galeri Saatchi ing London, pengunjung menehi foto ing sandhinge

Dis-Assemblage

Dis-Assemblage Damián Ortega's Cosmic Thing, 2002 tanpa keraguan salah sawijining sing paling misuwur

Lawang Ajaib Loro

Tanah Magis ing Lawang Ndhuwur Luis Alfonso Orellana aku mlaku-mlaku ngubengi bukit Valparaíso ing ngendi sampeyan

Werna Autumn

Colour Autumn: Wana ing Düzce, Turki kanthi kabeh warna ing plato sajrone




tagged .