Ottamthullal

Artis nyadhang latar mburi kanggo nindakake tarian seni India sing diarani "Ottamthullal" ing festival Vrischikolsavam taunan wolung dina, sing nduwe prosesi gajah hiasan sing dihiasi bebarengan karo konser drum lan trompet, ing kuil Sree Poornathrayeesa ing Kochi, India .

POTD 20181214 | Fotografi ora dingerteni


GAMBAR DINA IKI

Kalihan Bumi

Rong Kanca David Tycho | Kanada Loro seniman budding sing nyinaoni karya seniman pribumi Kanada, Norval Morrisseau, ing

buku-buku kawruh web instalasi seni seni kusut lingkungan atmosfer liyane Crossing 2018 Melbourne Art Fair Chiharu Shiota

Web Pengetahuan

Webs of Knowledge Picture yaiku pamasangan khusus situs Chiharu Shiota, The Crossing (2018) kanggo 2018 Art Artis XNUMX.

dog in pengering rambut salon pink in Bangkok

Puphum Posh sing Diutus ing Bangkok

Puri Posh sing Diutus ing obsesi asu purwa Bangkok Bangkok dadi prioritas kabutuhan kewan sing wis diresiki.

Nangis getih

Nangis Getih Nalika mlaku menyang "Dina Zikir" ing Seaham, Inggris, patung prajurit bersejarah "Tommy

skateboarder Tony Hawk ing tanjakan ing ndhuwur akeh

Umur Cukup Mung Nomer: Tony Hawk ing 50 taun

Umur mung Nomer: Tony Hawk ing 50 Tony Hawk bisa uga dadi tokoh paling apik ing skateboard.

Kodok 108

108 Frog Dibungkus dening Swiss François Perrier ing pertengahan abad kaping-19 kanggo ngatur dheweke ing adegan manungsa saben dinten. Ing

Tafsiran Modern

Tafsiran Modhèl kaluwihan pemahat Marcus Golter nuduhake pati minangka foto fotografer nganggo ponsel ing

Lampu futuristik

Lampu futuristik Rekam jangka panjang iki nuduhake jembatan laut sing paling dawa ing saindenging jagad. Iki ngubungake Hong Kong lan Macau. Iku

Donya Virtual

World Virtual Ing London pengunjung Galeri Saatchi nggunakake kacathet kasunyatan virtual kanggo njelajah alas kuna. POTD 20181230 |

Plattenbau

Plattenbau

Pantai Sydney sajrone jam emas dibanjiri pelayan lan pesiar pantai

Ngrampungake Mentalitas Surf

Nanggepi Utilitas Muncul Surf Sawise ditutup limang minggu, Pantai Bondi ing Sydney wis mbukak maneh kanggo para perenang lan para peluncur.

Taman fotografi ireng lan putih ing ngisor dalan wit kebon taman ijo

Kebon Swarga

Proyek saka Paradise Bet Dow proyek, Ing Taman, digawe ing taman Inggris lan Italia sing resmi, ing endi

wong mlumpat menyang kolam renang ing musim panas ing foto vintaj

Camp Liburan Butlin: Nostalgia Panas Inggris

Camp Liburan Butlin: Lomba mbah Nostalgia Inggris Musim Panas Glamorous lan arcade minangka pondasi visi Billy Butlin

Pa Respect

Paid Ngabari walikota London, Sadiq Khan, ngormati dheweke ing Peringatan marang wong-wong Yahudi sing dipateni ing Eropa

pasir segara pantai esuk pasir tokoh patung misterius

Papan Liyane

Liyane Merseyside, UK | Potongan patung digawe ing taun 1997 dening seniman Inggris, Sir Antony Gormley. Dumunung ing Crosby




dikirim ing Gambar Dina Iki lan diwenehi .