Resiko Frostbite

Ing mbukak nganti penghargaan hadiah Nobel Perdamaian menyang Dokter Kongoleis Denis Mukwege lan aktivis hak asasi manungsa Nadia Murad ing Oslo, salju wis netep ing patung Alfred Nobel.

POTD 20181215 | Fotografi dening Tobias Schwarz


GAMBAR DINA IKI

Fotografi drone njupuk truk ing uyah sing rata ing Bolivia ing wayah wengi

Lapangan Tanpa wates

Bidang gambar tanpa wates Drone wiwit miwiti nggambarake bidang fotografi, sing nggawe seniman nggawe lan njupuk

Penari Masked

Penari Masked Penari topeng tampil ing festival ing Kathmandu, Nepal. Festival kasebut, sing dianakake ing biara, nggawa

ombak nabrak mercusuar County Durham Seaham badai laut segara peringatan cuaca

Kacilakan gelombang

County Durham, Inggris Gelombang nabrak ing tembok pier ing Mercusuar Seaham amarga peringatan cuaca tetep ana ing papan

Pantai Sydney sajrone jam emas dibanjiri pelayan lan pesiar pantai

Ngrampungake Mentalitas Surf

Nanggepi Utilitas Muncul Surf Sawise ditutup limang minggu, Pantai Bondi ing Sydney wis mbukak maneh kanggo para perenang lan para peluncur.

peminat akeh sing seneng konser nuduhake pamirsa njerit KROQ Absolut Meh Acoustic Natal 2019

Absolut Meh Acoustic

Peminat Akustik Absolut surak sajrone KROQ Absolut Meh Acoustic Natal 2019 ing California. Photographema Emma McIntyre

Kurang luwih

Kurang Kasedhiya Pengunjung ndeleng pamasangan dening seniman Jepang Tatsuo Miyajima kanthi judhul "Pati Pati" minangka bagean saka

Lampu futuristik

Lampu futuristik Rekam jangka panjang iki nuduhake jembatan laut sing paling dawa ing saindenging jagad. Iki ngubungake Hong Kong lan Macau. Iku

Bayi

Bayi Bagéyan saka Giger Bar ing Gruyere, Swiss lan saka Museum Giger tembok bayi iki

Marang Grey Tristesse

Marang Grey Tristesse Karya seni iki kanthi irah-irahan "Pamburu Pamburu" lan asale saka artis Italia Federico Massa, luwih dikenal kanthi jeneng

gambar film wanita njupuk gambar patung Paskah ing Chili

Enigma Pulo Paskah

Enigma Pulo Paskah kanthi misteri, Rapa Nui - uga dikenal kanthi jeneng Pulo Paskah - ditemokake 1,000

seni malang seni jembatan jembar segara laut segara oranye sing cerah dheweke Pambang, Christo & Jeanne-Claude, 2016

Art minangka Lanskap

Art minangka Lanskap Piers Ngambang, Christo & Jeanne-Claude, 2016 POTD 20190712 | Instalasi dening Christo & Jeanne-Claude

Naga paling dawa

Paling dawa Naga Rowers nyoba kanggo ngilangi cathetan jagad Guinness kanggo prau naga sing paling dawa sajrone ana acara

kaca crita saka film "Parasite"

Sadurunge "Parasite"

Sadurunge "Parasite" Sadurunge Bong Joon-Ho's Parasite minangka film sing diakoni sacara kritis, plot cipta film kasebut mung seri

Brexit

Lukisan tembok iki dening artis Banksy ing Dover (Inggris) nuduhake sawijining buruh, sing nyembah bintang saka

Tragedi Cai Guo-Qiang gambar seni taxidermy macan ditembak kekerasan nglawan kewan alam

Tragedi

Tragedi Ing pagelaran ephemeral, gambar gunpowder, lan nyekel instalasi, Cai Guo-Qiang nyinau papan dununge ing jagad raya lan




dikirim ing Gambar Dina Iki lan diwenehi , .

Deleng LAGI ...

LOG-IN