Pesona ikhlas sing apik

Artis Cai Zhaowang ngasilake babi aluminium emas ing Linyi (China), kanggo salami taun sing bakal teka.

POTD 20181228 | Fotografi dening Wang Yanbing


GAMBAR DINA IKI

Wong-wong kumpul menyang pantai minangka watesan watesan ing Inggris

Biro Sosial lan Sunshine ing Inggris

Jarak Sosial lan Srengenge Sawise pirang-pirang minggu ngunci ketat ing Inggris, larangan wis dadi santai

Dheweke duwe pangarep-arep sing wedi marang Barbara Kruger Foto-manipulasi kolase fotografi sing nulis slogan frasa kandel

Barbara Kruger

Barbara Kruger Akeh pasangan pakaryan Kruger nemokake foto nganggo pithy lan teks asertif sing nantang panampil.

bat cat watercolor mabur ngluwihi 4 buruh penjagaan kesehatan sing dibungkus

Watercolors Apokaliptik

Watercolors Apokaliptik Kelompok pelukis "Poetic Watercolor" ing China wis asale minangka outlet kanggo para pelukis mbayar

Cadillac Ranch

Cadillac Ranch Cadillac Ranch minangka instalasi seni lan patung umum ing Amarillo, Texas, AS. Iki digawe ing

Sunrise Swiss

Sunrise Swiss Ing sisih lor Swiss, wedhok salju mangsa ing gunung Wasserflue. Photographer Christian Gehrig ngayahi rana terbuka kanggo

Bangunan neon kanthi suntingan nembak ing Tokyo ing wayah wengi.

Neon Future

Neon Future Fresh ing pemandangan fotografi, Stefano Gardel wis nggawe jeneng kanggo awake dhewe kanthi perspektif sing unik.

Bayangake Menara Damai Yoko Ono John Lennon memori seni pamasangan seni Teluk Kollafjorour cedhak lampu kolom Pulo Jepangkkavik

Art kanggo Damai

Art kanggo Damai Menara Damai Damai iku minangka pengeling-eling digawe saka seniman lan musisi Jepang-Amerika Yoko Ono.

Tragedi Cai Guo-Qiang gambar seni taxidermy macan ditembak kekerasan nglawan kewan alam

Tragedi

Tragedi Ing pagelaran ephemeral, gambar gunpowder, lan nyekel instalasi, Cai Guo-Qiang nyinau papan dununge ing jagad raya lan

film varing ireng lan putih meneng wong L'Atalante 1934 Jean Vigo

Romance meneng

L'Atalante Silent Romance Jean Vigo (1934) yaiku film bisu sing nyritakake babagan katresnan babagan wong sing anyar nikah

Topeng pasuryan Mona Lisa, virus corona covid-19 ponsel seni Barcelona

Mona Lisa ing Kongres Dunia Seluler

Mona Lisa ing The World World Congress People ngirim poster ing dalan Barcelona dening seniman kutha Italia

ombak nabrak mercusuar County Durham Seaham badai laut segara peringatan cuaca

Kacilakan gelombang

County Durham, Inggris Gelombang nabrak ing tembok pier ing Mercusuar Seaham amarga peringatan cuaca tetep ana ing papan

demonstrasi klompok demonstrasi darurat klompok demonstrasi massa punah pemberontakan London Museum Sejarah Alam London

Pungkusan Massa Enam

Kepupusan Massa Enam ing Museum Sejarah Alam London, demonstrasi saka klompok demonstrasi 'darurat darurat' Extinction Rebellion a

papat biksu nganggo jubah oranye mlaku ing garis nganggo topeng covid-19

Sami-sami Nganggo Topeng

Sami-sami karo Topeng ing Bangkok, Thailand, para Buddha Buddha nganggo perisai rai lan topeng kanggo nglindhungi awake saka koronavirus nalika

Gelas Manis Kaca Ray sinematik fotografi ireng lan putih mannequin mripat mascara-dilapisi bulu mata sedih

Nangis Kaca

Tangis Kaca Nggolek kaya film isih, foto sing dipotong iki nampilake minat Man Ray ing narasi sinematik.

Papan kanggo lobi turbin london modern Olafur Eliasson Weather Project njero ruangan srengenge berkat panas dadi cahya oranye sing anget

Proyek Cuaca

Projek Cuaca London, Inggris | Pemasangan ing London Tate Modern ing taun 2003, ing Hall Turbine sing misuwur.




dikirim ing Gambar Dina Iki lan diwenehi .