Muncul VR | Sundance Trailer

Muncul minangka lingkungan jagad terbuka, nyatakake kepinginan sing paling penting kanggo njaga identitas individu nalika dadi bagean saka wong akeh.

Nalika nyemplungake dhewe ing pirang-pirang ewu, sifate cahya sing luwih cedhak sampeyan.

Nalika sampeyan ndemek lampu, lingkungan - swasana, gravitasi lan choreografi wong akeh - ndandani kanthi cara sing kuat, terus-terusan nantang persepsi sampeyan.

Nuduhake prilaku manungsa sing cerdas 5000, Muncul nawakake pengalaman sing kuat lan unik saka wong akeh, mung bisa nggunakake teknologi grafis paling anyar.

Muncul dadi bagean saka Universal Everything Fluid Bodies ing Borusan Contemporary, Istanbul, ing 2018-2019.

Muncul versi VR sing dianyari, ditampilake kanthi kolaborasi karo TANPA, bakal dimulai ing Festival Film Sundance 2019 minangka bagian saka New Frontier, koleksi sudhut media mandiri lan eksperimen sing digawe kanthi profesional lan digawe dening para seniman lan pangripta sing kerja ing medium anyar.

  • Direktur kreatif: Matt Pyke
  • Pangembang: Chris Mullany
  • Desain Swara: Simon Pyke
  • Produsen Senior: Greg Povey
  • https://universaleverything.com/




tagged , .