Siklus Hype | Matter Smart

Hype Siklus yaiku pirang-pirang film futurist sing njelajah kolaborasi mesin manungsa liwat kinerja lan teknologi sing muncul.

Interaksi mesin-manungsa saka Universal Kabeh iki diilhami dening pola tren Hype Siklus sing diproduksi dening Gartner Research, upaya sing wani kanggo prédhiksi pangarepan lan rasa ora kepenak amarga teknologi anyar bakal teka.

Film pisanan ing seri iki yaiku Smart Matter. Nggawe eksperimen kepungkur studio kanthi pasinaon gerakan, mbayangake antarmuka kolaborasi anyar kanggo pemodelan improvisasi.

  • Direktur kreatif: Matt Pyke
  • Animasi: Joe Street
  • Desainer Swara: Simon Pyke (Freefarm)
  • Produsen Senior: Greg Povey
  • Capture Capture: Nick Dulake, Ursula Ankey (Sheffield Hallam University)
  • Penari: Tamar Draper
  • Choreographer: TC Howard




tagged , .