Ketemu Street Artist Transforming Dubai

Umume umume, seniman Myneandyours urip lan kerja ing London asli.

Nanging sawise taun 28 ing kana, dheweke rumangsa narik kanggo mbantu nggawe budaya, tinimbang dadi bagean saka sing wis mantep.

Dadi, Myneandyours njupuk bakat kreatif menyang Dubai. Sajrone patang taun kepungkur, dheweke lagi nindakake misi kanggo ngganti dalan-dalan ing kutha kanthi nggawe seni ukuran gedhe, immersive ing sawetara papan sing paling dipercaya.

Crita Gedhe Agung iki dening Dubai. (http://www.visitdubai.ae).




dikirim ing Videos lan diwenehi , .

Deleng LAGI ...

LOG-IN