Lukisan kinerja | Feng Rong Huang

Musik, Art & Dance kabeh digabung kanthi cara sing inovatif, menarik lan paling kreatif kanggo nggawe karya XIUMX unques.

Pelukis kinerja Tionghoa Pak Huang Fengrong lair ing 1977 ing Fujian, Putian, China.

Saiki dheweke dadi pendiri sekolah sing akting lan seniman kolase modern sing ngembangake corak unik dhewe ... yen sampeyan ora tau ndeleng dheweke urip sadurunge, siyap dadi gumun! Saliyane lelungan ing jagad iki nggunakake gaya seni sing unik, sawetara karyane wis dipamerake ing sawetara Museum Seni Eropa.




dikirim ing Videos lan diwenehi , .

Deleng LAGI ...

LOG-IN