Tren Musim Panas

Seni meets seni.

Model nuduhake desain musim semi lan musim semi 2019 saka omah omah Gaia Gaia ing Minggu Fesyen Cina ing Beijing.

POTD 20181031 | Sumber: VCG


GAMBAR TARI

Sunrise Swiss

Sunrise Swiss Ing sisih lor Swiss, wedhok salju mangsa ing gunung Wasserflue. Photographer Christian Gehrig dianakake

Bayangan

Renungan foto putih lan putih Christian Vizl saka kewan segara sing ana ing bukune Silent Kingdom: A

Skala Sampeyan

Skala Artis Skala Manungsa Charles Ray ngadeg ing sandhinge Gugur '91

cahya

Light Untitled (menyang "inovator" Wheeling Peachblow), Dan Flavin, 1966-68. POTD 20190706 | Ukiran

Pop Budaya Pulsar

Pop Budaya Pulsar Tutup album sing wis dadi budaya populer, desain Peter Seville

Marang Grey Tristesse

Marang Grey Tristesse Karya seni iki kanthi irah-irahan "Pamburu Pamburu" lan asale saka seniman Italia Federico

Sajarah

Sejarah Yayasan Solomon R. Guggenheim didegaké ing 1937, lan didhasarake ing New York

Lampu futuristik

Lampu futuristik Rekam jangka panjang iki nampilake jembatan laut sing paling dawa ing saindenging jagad. Iki nyambungake Hong

Museum Digital

Team Museum Digital Lab Borderless minangka museum seni digital anyar ing Tokyo. Iku fitur kerjane

travel

Voyager Sólfarið - Sun Voyager, Reykjavík, Islandia; patung dening Jón Gunnar Árnason.

Sembah marang para Dewa

Nyembah Dewa-dewa Wong lanang ngliwati tembok kanthi warna-warni ing India

Argentina

Foto Argentina dening Eduardo Sánchez | La Boca | Buenos Aires | Argentina POTD 20181213

Kumelun City

Kumelun City

Art Uncorked

Art Uncorked: instalasi sing dicet tangan nganggo botol sampanye 200 dening seniman kontemporer sing adhedhasar London basis Haut de

Melting Arsitektur

Melting Arsitektur Pusat Lou Ruvo sing katon kaya digawe dening arsitek, Frank Gehry, dadi




tagged , , .