Serangan Spider Buta

Téater jalanan "Le Gardien du Temple" ing Toulouse, Prancis, ora kanggo ati-ati.

Foto: ERIC CABANIS


GAMBAR DINA IKI

Topeng pasuryan Mona Lisa, virus corona covid-19 ponsel seni Barcelona

Mona Lisa ing Kongres Dunia Seluler

Mona Lisa ing The World World Congress People ngirim poster ing dalan Barcelona dening seniman kutha Italia

Door Audrey

Door Audrey Kita njupuk liburan sing apik banget karo kanca-kanca, mung mlaku-mlaku ing saindenging kutha NY, nemokake dalan-dalan sing apik tenan

Pungkasan Musim Panas

Pungkasane Musim Panas Ing cahya srengenge sing anget, pigeon mabur saka Frankfurt am Main; Jerman liwat

Ora sengaja Wes Anderson

Ora sengaja Wes Anderson

Sutradara Wes Anderson sing Sengaja, Wes Anderson, duwe estetika merek dagang ing kabeh filme: suralisalis pastel

Lampu Malam

Lampu wengi Wong seneng wengi ing kutha ing Tokyo. Njupuk foto iki tegese njupuk risiko,

Ora Raos

Ora Wadhu Wong wadon ndeleng foto gedhe saka tangane Artisan Karsten Thormaehlen sing gedhe banget.

Natal Natal

Pengunjung Natal Natal mlaku-mlaku nganggo obyek bercahya sajrone acara Taman Natal ing taman botani ing Berlin, Jerman.

Kewan Segara Refleksi Penyu foto ireng lan putih Kristen Vizl Silent Kingdom: Donya ing ngisor Gelombang

Bayangan

Renungan foto putih lan putih Christian Vizl ing segara kewan sing ana ing bukune Senyap Karajan: Donya ing Teluk Gelombang

Pa Respect

Paid Ngabari walikota London, Sadiq Khan, ngormati dheweke ing Peringatan marang wong-wong Yahudi sing dipateni ing Eropa

Iki Omah

Iki Omah Tereska narik omah. Bocah enom sing jenenge Tereska nggambar gambar sing apik banget nalika dijaluk

Loop Piandel 2017 David Altmejd Lukisan Patung ing kanvas

Lukisan Patung

Lukisan Sculptural David Altmejd nggawe karya sing asring mbedakake antara interior lan eksterior, permukaan lan struktur, perwakilan.

Ottamthullal

Ottamthullal Artis nyadhang latar mburi kanggo nindakake tarian seni India sing disebut "Ottamthullal" ing taunan

wektu

Fotografi wayahe Wayah wektu dening Asif Aman, motret kawinan. POTD 20181231 | Fotografi dening GAMBAR Asif Aman

Nangis getih

Nangis Getih Nalika mlaku menyang "Dina Zikir" ing Seaham, Inggris, patung prajurit bersejarah "Tommy

Taman fotografi ireng lan putih ing ngisor dalan wit kebon taman ijo

Kebon Swarga

Proyek saka Paradise Bet Dow proyek, Ing Taman, digawe ing taman Inggris lan Italia sing resmi, ing endi




dikirim ing Gambar Dina Iki lan diwenehi , .