Museum Digital

TeamLab Borderless minangka museum seni digital anyar ing Tokyo.

Iki nuduhake karya sing entheng lan ramalan sing bisa ditrapake pengunjung lan sesambungan karo.

POTD 20181117 | Fotografi dening, TAKEO HIROSE


GAMBAR DINA IKI

Pertandingan tomat pangan mbuwang festival jalan ing Spanyol dadi podo abang sing nyenengake

Perang Donya

Pangan Perang La Tomatina minangka festival Spanyol sing misuwur lan global, sing dianakake ing kutha Valencia ing Buñol ing

Puncak pucuk

Puncak Jagged Dikuncip ing asap saka liar kaya Washington State, puncak serrated lor

Dilapisi ing instalasi warna Kain cat dicat Katharina Grosse nggawa struktur seni warna dru visual immersive visual

Digunakake ing Werna

Bungkus ing warna Katharina Grosse minangka seniman Jerman, sing karyane nggunakake arsitektur, patung lan lukisan.

Kabeh Duwe Kaendahan

Kabeh duwe kaendahan ... nanging ora kabeh wong bisa ndeleng. Graffiti | Ing Melbourne | Australia POTD 20181216 | Fotografi

Argentina

Foto Argentina dening Eduardo Sánchez | La Boca | Buenos Aires | Argentina POTD 20181213

Pungkasan Musim Panas

Pungkasane Musim Panas Ing cahya srengenge sing anget, pigeon mabur saka Frankfurt am Main; Jerman liwat

Shroud saka Somme

Shroud saka Relawan Somme saka Batalyon 1st saka Anglians Royal mbantu sawetara

Street lukisan lukisan gambar gambar superimposing lapisan modern modern

Lukisan Street saka Lukisan Klasik

Tampilan Street Artis Klasik Halley Docherty nggawe kolase kanthi gambar superimposing lukisan klasik menyang foto

Tren Musim Panas

Tren saka Fashion Fashion musim panas ketemu. Model nuduhake desain musim semi lan musim panas 2019 kanggo musim semi

Skor Urip kanggo Hardcore

Skor Urip kanggo Hardcore

Skor Urip kanggo Hardcore Genre musik sing dikenal minangka "rock punk" minangka unik kanggo kualitas visual

67 Taun

67 Taun Joan lan Carl lenggah ing ngarep foto kulawarga sing dekorasi omah sing diduweni 54 taun

skateboarder Tony Hawk ing tanjakan ing ndhuwur akeh

Umur Cukup Mung Nomer: Tony Hawk ing 50 taun

Umur mung Nomer: Tony Hawk ing 50 Tony Hawk bisa uga dadi tokoh paling apik ing skateboard.

wengi wengi surup srengenge LED lampu garis level laut mundhak instalasi interaktif Lines (57 ° 59 ′ N, 7 ° 16 ′ W) Pekka Niittyvirta Timo Aho

Mercusuar

Seniman Mercusawan Finland Pekka Niittyvirta lan Timo Aho wis nggawe "Garis (57 ° 59 ′ N, 7 ° 16 ′ W)", sawijining prescient,

Kalihan Bumi

Rong Kanca David Tycho | Kanada Loro seniman budding sing nyinaoni karya seniman pribumi Kanada, Norval Morrisseau, ing

Spike Iki

Spike It Ing kutha gisik Nha Trang, Vietnam, pemain bola tampil pantai katon mabur liwat udhara




dikirim ing Gambar Dina Iki lan diwenehi , , , .

Deleng LAGI ...

LOG-IN