Kodok 108

Dijupuk dening Swiss François Perrier ing pertengahan 19 abad kaping kanggo ngatur dheweke ing adegan manungsa saben dinten.

Rasi lintang amphibious isih bisa dibukak ing Museum Frog Perrier, nalika lungguh ing sekolah, ing tata rambut utawa ing meja.

POTD 20181118 | Foto ora dingerteni


GAMBAR DINA IKI

Donya Virtual

World Virtual Ing London pengunjung Galeri Saatchi nggunakake kacathet kasunyatan virtual kanggo njelajah alas kuna. POTD 20181230 |

gambar film wanita njupuk gambar patung Paskah ing Chili

Enigma Pulo Paskah

Enigma Pulo Paskah kanthi misteri, Rapa Nui - uga dikenal kanthi jeneng Pulo Paskah - ditemokake 1,000

Bayangake Menara Damai Yoko Ono John Lennon memori seni pamasangan seni Teluk Kollafjorour cedhak lampu kolom Pulo Jepangkkavik

Art kanggo Damai

Art kanggo Damai Menara Damai Damai iku minangka pengeling-eling digawe saka seniman lan musisi Jepang-Amerika Yoko Ono.

Sajarah

Sejarah Yayasan Solomon R. Guggenheim didegaké ing 1937, lan papan sing didhasarake ing New York pisanan

wong mlumpat menyang kolam renang ing musim panas ing foto vintaj

Camp Liburan Butlin: Nostalgia Panas Inggris

Camp Liburan Butlin: Lomba mbah Nostalgia Inggris Musim Panas Glamorous lan arcade minangka pondasi visi Billy Butlin

film varing ireng lan putih meneng wong L'Atalante 1934 Jean Vigo

Romance meneng

L'Atalante Silent Romance Jean Vigo (1934) yaiku film bisu sing nyritakake babagan katresnan babagan wong sing anyar nikah

Gotcha

Gotcha Kaloro wanita ngadhepi kamera keamanan ing ndhuwur dipasang ing struktur. Fotografi dening Matthew Henry

Bangunan pameran seni Venice Biennale kreteg patung Lorenzo Quinn instalasi kanal banyu saluran tangan sing terus nyabrang banyu

Venice Italia

Venice Italia Artis Italia Lorenzo Quinn Building Bridges, instalasi arca sing nuduhake enem pasangan tangan arching nggawe

patung Anggur klentik saka bangku kayu Qing Dinasti Ai Weiwei perabotan repurposed

Memori Kayu

Gandum Kayu Kayu, kluster saka bangku kayu saka Dinasti Qing (1644-1911), kalebu bagean Ai Weiwei

Cardi B 2019 Met Gala Metropolitan Museum of Art Dress maroon bulu kanthi sepur dawa

Cardi B

Cardi B ... ... rawuh kanggo Gala Met 2019 ing Metropolitan Museum of Art. POTD 20191207 |

Naga paling dawa

Paling dawa Naga Rowers nyoba kanggo ngilangi cathetan jagad Guinness kanggo prau naga sing paling dawa sajrone ana acara

Payung Kuning Kuning Teju Ranch Kidul California paripolah dalan Christo Jeanne-Claude 1984 80an

Payung

Umbrellas: Proyek dening duo seni lingkungan Christo lan Jeanne-Claude antara taun 1984 lan 1991.

Papan kanggo lobi turbin london modern Olafur Eliasson Weather Project njero ruangan srengenge berkat panas dadi cahya oranye sing anget

Proyek Cuaca

Projek Cuaca London, Inggris | Pemasangan ing London Tate Modern ing taun 2003, ing Hall Turbine sing misuwur.

ing lampu instalasi lampu Chris Fraser sing refracted corak berwarna bayangan warni obscuras

Ing Passing

Ing Passing karya Chris Fraser "In Passing" ngisolasi lan menehi kawigaten marang kualitas cahya sing ajaib lan misterius

skateboarder Tony Hawk ing tanjakan ing ndhuwur akeh

Umur Cukup Mung Nomer: Tony Hawk ing 50 taun

Umur mung Nomer: Tony Hawk ing 50 Tony Hawk bisa uga dadi tokoh paling apik ing skateboard.




dikirim ing Gambar Dina Iki lan diwenehi , .