Kodok 108

Dijupuk dening Swiss François Perrier ing pertengahan 19 abad kaping kanggo ngatur dheweke ing adegan manungsa saben dinten.

Rasi lintang amphibious isih bisa dibukak ing Museum Frog Perrier, nalika lungguh ing sekolah, ing tata rambut utawa ing meja.

POTD 20181118 | Foto ora dingerteni


GAMBAR TARI

Melting Arsitektur

Melting Arsitektur Pusat Lou Ruvo sing katon kaya digawe dening arsitek, Frank Gehry, dadi

Proud

Bangga wong jog munggah langkah-langkah sing dicet pelangi ing Taman Kebebasan Franklin D Roosevelt Four

Manhattan Piandel

Manhattan Piandel "Manhattanhenge" kaping sawetara ing taun, nalika srengenge srengenge langsung

Lukisan Patung

Lukisan Sculptural David Altmejd nggawe karya sing asring mbedakake antara interior lan eksterior,

Puncak pucuk

Puncak Jagged Dikirim ing asap saka liar kaya Washington State, ing serrated kasebut

Penggali Sampah India

Toko Badan ngeculake ... sepotong karya seni persepsi sing nggambarake sampah India

Montain Morning

Mountain Morning Tukang foto nyipta kamera ing sisih ndhuwur Gunung Daisen ing Tottori

Pungkasan Musim Panas

Pungkasane Musim Panas Ing cahya srengenge sing anget, pigeon mabur saka Frankfurt

Natal Natal

Pengunjung Natal Natal mlaku-mlaku nganggo obyek bercahya sajrone acara Natal Taman Natal

Penari Masked

Penari Masked Penari topeng tampil ing festival ing Kathmandu, Nepal. Festival kasebut, sing dianakake

Casa Tomada

Casa Tomada Ing Galeri Saatchi ing London, pengunjung menehi foto ing sandhinge

Tragedi

Tragedi Ing pagelaran ephemeral, gambar gunpowder, lan nyekel instalasi, Cai Guo-Qiang nyinau papane manungsa

Kissing Taun Anyar

New Year's Kisses New Year's Eve ing Sepatu Dompet Diamond ing New York, ing

Skala Sampeyan

Skala Artis Skala Manungsa Charles Ray ngadeg ing sandhinge Gugur '91

Mitos lan Legenda

Mitos lan Legenda Medellin, Kolombia | A performer sajrone Gambar Mitos lan Legenda Photographer




tagged , .